Начало | Бюлетини | Приближен до Таки застрелял убиеца на Георги Илиев

Приближен до Таки застрелял убиеца на Георги Илиев

Бюлетини 0 Прочетено: 801612 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Приближен до Таки застрелял убиеца на Георги Илиев
Петър Крумов - Пупи е физическият убиец на Васил Арарски - Райко Кръвта. Това обяви тази сутрин главния секретар на МВР - Светлозар Лазаров пред TV7.

Петър Крумов вече не е между живите след като бе застрелян през 2010 г. в Перник до язовира в село "Стефаново". Кой физически е изстрелял куршума в главата на Пупи и до момента не е ясно, тъй като убиецът не е заловен.

Светлозар Лазаров заяви, че Петър Крумов е свързан и приближен до Христофорос Аманатидис - Таки, който бе обявен за наркобос, малко след като напусна страната. По-късно той бе заловен в Дубай, но освободен, тъй като в изпратените до Дубай документи е липсвала частта, в която са упоменати неговите престъпления.

И до момента разследването на убийството на боса на ВАИ Холдинг-Георги Илиев не е приключило окончателно, но се предполага, че делото скоро може да влезе в съда. При събирането на доказателствата в началото, разследващите не са процедирали коректно.

В общественото пространство дълго време витае образът на украински наемник, който е разстрелял Георги Илиев. Той се казва Олег Ищенко и е професионален убиец. В медийното пространство има информация, че тяло на удавник, завързан с вериги, с отрязани пръсти и извадени зъби е изплувало от морето малко, след като е ликвидиран Илиев.

Изграден е митологичен образ на Ищенко, подхранван от липсата на официална информация за убийството. След задържането на поредната група наемни убийци в рамките само на няколко месеца, главният секретар на МВР-Светлозар Лазаров, обяви до къде всъщност е стигнало разследването и че Олег Ищенко всъщност не съществува. Вижте повече за образа на мистериозния украински наемник тук.

Повече информация за това как е извършено убийствотo, вижте във видеоматериала тук.

 
Георги Илиев криминални новини Таки Христофорос Аманатидис
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5