Начало | Бюлетини | Полицията търси роднините на Иванка Бобева

Полицията търси роднините на Иванка Бобева

Бюлетини 0 Прочетено: 2370 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Полицията търси роднините на Иванка Бобева
Иванка Бобева е открита на 15 октомври пред сградата на Първо РУП-Бургас. Тя е настанена в реанимацията на МБАЛ-Бургас в кома.

След събуждането си е контактна, но се държи неадекватно.

Точно затова лекарите, които са я прегледали се съмняват, че има псхични отклонения. Тя съобщава, че се казва Иванка Василева Бобева, но няма спомен да има роднини и дом. Няма лични документи в себе си.

Според полицейските регистри обаче няма лице с нейното име.

Служителите на реда започнаха издирване на роднините й.

Малко по-късно се оказа, че жената страда от амнезия. Тя твърди, че е била ударена по главата и не знае как се е озовала пред полицейския участък. В момента „Иванка“ живее в ареста на Пето РУП-Бургас, заради ремонт в приюта на града.

Мая Казанджиева, директор на местното поделение на „Социални грижи“ даде обещание, че от институцията ще се погрижат за нея след като ремонтът на приюта приключи.

Досега никой не е потърсил жената. От полицията се съмняват, че роднините й са я изоставили заради болестта й и прибират пенсията й, която най-вероятно се превежда по банков път.

Иванка“ е на видима възраст 60-65 години; ръст – среден; телосложение - нормално; дълга, прошарена, чуплива коса, боядисана в кестеняво; сини очи.Умоляват се всички граждани, които имат информация за изчезналата да я предоставят на служителите на реда на тел.: 056/ 856 006; 856 769 или 856 095

 

 

 
Бургас Иванка Василева Бобева изоставена жена
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5