Начало | Архив | Спипаха шестима нашенци, пренасяли 50 кг. хероин

Спипаха шестима нашенци, пренасяли 50 кг. хероин

Архив 0 Прочетено: 674982 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Спипаха шестима нашенци, пренасяли 50 кг. хероин
Дрогата е задържана в Гърция

Шестима нашенци са задържани от полицията в Александруполис за трафик на хероин. Други двама са в ареста в Комотини, но за трафик на нелегални имигранти.

Задържаните са извършили трансфер на 50 килограма чист хероин от Турция за Гърция. Полицията е получила предварителна информация за прехвърляне на наркотици от турска територия по море, с рибарска лодка.


 Акцията по задържането на трафикантите е била организирана съвместно от отдела за борба с наркотици и гранична полиция в Гърция.

В лодката са пътували двама българи, които са пренесли наркотика от Турция. Очаквали са ги още четирима българи с два автомобила. Стоката е прехвърлена в колите и шестимата са се отправили в посока Атина, когато е извършен арестът.

52000645ef2d9_large

 

Разпитите продължават, за да бъде разкрит пълният канал за нелегален трафик. В него, според властите, по всяка вероятност участват и гърци.

По същото време други двама българи са били задържани в Комотини за нелегален трафик на хора. При рутинна проверка на Пътна полиция беше открит тайник в шофирания от тях лекотоварен автомобил, в който са били укрити шестима сирийци.
Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5