Начало | Анализи | Куфарът с убитото дете е собственост на рускиня

Куфарът с убитото дете е собственост на рускиня

Чужденката го е купила от Кипър, но никога не е стъпвала в България
Анализи 0 Прочетено: 1902 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Куфарът с убитото дете е собственост на рускиня

Куфарът, в който е било натъпкано удушеното момченце, е собственост на жена. Дамата, която е с руски имена, го е купила от Кипър. Справка е показала, че собственичката на зеления „Самсонайт” никога не е стъпвала в България, нито е получавала виза за влизане в страната ни. Това са установили разследващите до момента, съобщава „Телеграф”.

Не е ясно дали жената с руски имена по някакъв начин е замесена, полицаите трябва да разговарят с нея, за да стане ясно как куфарът й, купен от Кипър, се е оказал с труп край софийското село Пасарел. 

От столичната полиция вчера разпространиха снимки на зеления куфар с колелца и разгъваща се дръжкаq както и на хавлиената кърпа с цветя, с която е било увито тялото. Криминалисти с над 10-годишен стаж в системата на МВР посочиха, че за пръв път се разпространяват кадри на веществени доказателства. Целта е всеки гражданин, който е виждал някога някъде куфара и кърпата и ги свърже по някакъв начин с фоторобота, публикуван ден по-рано, да подаде сигнал в полицията при гарантирана анонимност. 

В чужбина подобни чанти се оставят до кофите, когато нещо в тях се повреди. Възможно е да е попаднал и по този начин в ръцете на извършителя, предполагат криминалисти. Кипърските власти с готовност съдействали на българските полицаи, но процедурите отнемали време.

Долни Пасарел Убито дете в куфар Герман Викторович Костин Никита Леонтиев Анна Леонтиева
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5.00