Начало | Анализи | Работодателят на Вероника: Убиецът да се моли да го открие полицията

Работодателят на Вероника: Убиецът да се моли да го открие полицията

Анализи 0 Прочетено: 2461 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Работодателят на Вероника: Убиецът да се моли да го открие полицията

"Гнусният извършител на това убийство трябва да се моли само за едно - да има малко късмет и да бъде открит от полицията, преди да го открия аз!!!". Това коментира на стената в социалната мрежа Фейсбук работодателят на зверски убитата Вероника Здравкова във Велико Търново.

Ден преди да бъде открит трупът на студентката от Великотърновския университет собственикът на фирмата за мебели "Явор" Благо Солов, който е пазарджиклия и в чийто магазин е работила Вероника, постна в профила си призив към всички приятели и познати да споделят линка за изчезналото 23-годишно момиче. 

След както трупът й беше открит пък, бизнесменът, който преди години оглавяваше местното сдружение на предприемачите и частните работодатели в Пазарджик и е известен с това, че насърчава младите хора при наемането на работа, с болка писа "УБИХА ВЕРОНИКА". 

Вместо да се прибере след работа вкъщи, я намериха мъртва в студените води на Янтра. Вместо днес да отиде в университета на лекции или да дойде усмихната при колегите си на работа, ние ще я изпратим завинаги. Бог да я прости. Щом ни отнема такъв човек, значи е имал нужда от още един ангел", коментира собственикът на магазина за мебели.

Вероника Здравкова Благо Солов
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5.00