Начало | Анализи | Ето го мъжа, убил с брадва домашно куче в Пловдив

Ето го мъжа, убил с брадва домашно куче в Пловдив

Анализи 0 Прочетено: 1511 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Ето го мъжа, убил с брадва домашно куче в Пловдив

След разследване на TrafficNews.bg,  айта успя да получи снимки на извършителя на зверско посичане на куче в Пловдив. Мъжът, който уби 4-годишната Нера се казва Тодор и е електротехник. Има момиченце в 4 клас и куче. Съпругата му е пианистка. Тодор живеел със съпругата си в жилището на родителите й , а иначе той бил от пловдивския квартал "Кючук париж".

Припомняме ви как истинска касапница се разиграла на 19 февруари сутринта в Кършияка, на ул. „Брезовска” – разярен мъж посякъл с брадва 4 –годишно домашно куче от породата дого аржентино. Причината според собствениците на кучето, е че догото лаело по кучето на нападателя. 

„Не познаваме мъжа, знаем че живее някъде в нашия блок, но дори не знаем как се казва. Лично мен два пъти ме е заплашвал с убийство, както и Нера, защото лаела по неговото куче. Никога обаче не съм предполагал, че това може да се случи и не съм подавал жалби в полицията”, разказва Владимир Халачев. Той е категоричен, че Нера никога не е нападала човек или друго куче.

„Тя е едра порода, но е безкрайно социално и любвеобилно животно. Играе си с малки и големи кученца.  Да, лае, когато види друга голяма женска, но това е заложено в породата им да доминират. Не знам какво сърце трябва да имаш, за да убиеш куче по този начин. Не съм срещал подобна жестокост. А съм виждал, че човекът има и малка дъщеря. Нямам думи”, каза Халачев.

Брадва Куче Пловдив Нера
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0