loading...
Начало | Анализи | Културистът Бат Радо участвал в сбиване, преди да изчезне

Културистът Бат Радо участвал в сбиване, преди да изчезне

Анализи 5 Прочетено: 273798 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Културистът Бат Радо участвал в сбиване, преди да изчезне

Асеновградският културист Радостин Парев, който изчезна безследно преди 11 дни, е бил забелязан на 8 февруари в Пловдив. Той е бил в компанията на момиче в района на Централни хали в града. Родителите на Парев са получили информация, че е участвал в сбиване, но на този етап не знаят нищо повече.

Бат Радо, както го познават в Асеновград, е запален по бодибилдинга и има магазин за спорти храни и хранителни добавки в града, съобщава TrafficNews.bg. Според запознати често посещавал технопартита в Пловдив, като не пренебрегвал и екстрите, които вървят с този вид забавление- амфетамините. 

Майката на Радо - Христина Семерджиева обаче е категорична, че синът й никога не се е замесвал в търговия с наркотици. "Продаваше само закнонни продукти. Магазинът му е с огромна витрина. Всичко се вижда", казва тя.

Радостин няма криминални прояви. Преди няколко години той бил задържан по грешка в ареста, тъй като го обвинили в отвличане, заедно с друг известен елемент от ъндърграунда - Марчока. После обаче се оказало, че Радо е невинен, а замесен в отвличането е по-малкият му брат, който преди 3 години си отива от инфаркт. 

"Радо и сестра му много трудно преживяха смъртта на брат си. Но въпреки това той не е конфликтна личност, има много приятели в града, не влиза в скандали, не се замества в побоища", казва Семерджиева. Майката на изчезналия мъж не е себе си от притеснение. Тя очаква с нетърпение вести от полицията , но засега такива няма. 

Полицията проверява различни версии за изчезването на Парев. Разпитвани са хора от неговото обкръжение, за разговор са викани и местните лихвари Мунгите, тъй като в града се говори, че преди време Радостин е имал спречкване на Голямата Мунга.

Радостин Парев
avatar
gladiator 2019-11-13 12:57:05
по4ивай в мир РАДЕ.........................оби4ам те много,,,,,,,,,,,
avatar
gladiator 2018-09-29 19:32:27
lipsva6................................. i brat ti bogito i toi................................................................................................dano ste zaedno
avatar
gladiator 2018-05-29 15:14:24
tolkova mnogo mi lipsva6..............................
avatar
asenovgrad 2018-03-30 13:11:27
mnogo te obi4am........
avatar
gladiator 2018-03-16 22:46:53
po4ivai v mir rade;
общо: 5 | показване: 1 - 5
Captcha

Оценка на новината

5.00