Начало | Анализи | МВР разследва "фабрика за убийства"

МВР разследва "фабрика за убийства"

Анализи 0 Прочетено: 1379 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
МВР разследва "фабрика за убийства"

Снимкова галерия

Убийството на Орхан Изиров от петричкото село Яворница ни заведе в своеобразна "фабрика за убийства" в Благоевград, това обяви главният секретар на МВР Светлозар Лазаров в Благоевград, цитиран от struma.com.

При разследване на убийството на Орхан ченгетата се натъкнали на квартирата на единия от убийците на Орхан Радослав Валеов. В тайник в гардероба му при обиск на 10 февруари ченгетата открили около половин килограм хероин, три пистолета с пълнители за тях и огромно количество патрони от различен калибър. Намерените вещи са иззети за експертиза.

Започва ново разследване около убийството, имат ли връзка арестуваните Валеов и съучастникът му с хора от страната и чужбина и дали не са се подготвяли още разстрели, свързани с наркотрафика. Има данни, че Георгиев и Валеов са излизали в чужбина малко преди убийството на Орхан. "Започнахме да разследваме битово убийство, но се натъкнахме на сериозна подготовка за разчистване на сметки, каза Лазаров. Днес бе съобщено, че е задържан автобус с контрабандни цигари, управляван от братовчед на единия от задържаните за убийството.

Фирмата контрабандист е регистрирана в Сандански, автобусът пътувал от Солун по магистралата и попаднал на полицейска клопка. Открити са 420 000 къса контрабандни цигари в специален тайник на автобуса. Шофьорът е задържан.

Килъри Фабрика за убийства
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5.00