Начало | Анализи | Композитор на поп-фолк песни поел бизнеса с проститутки

Композитор на поп-фолк песни поел бизнеса с проститутки

Анализи 0 Прочетено: 2359 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Композитор на поп-фолк песни поел бизнеса с проститутки

Музикален продуцент от близкото минало е завзел бизнеса с плът на сочения за сводник Росен Чолов и трупа пачки, докато той е в ареста. Това споделиха приближени до Росен Чолов-Чолата пред вестник "България Днес". По думите им новият играч е чалга корифей, който е продуцирал една от музикалните компании, фалирала преди десетина години. Той помагал на Чолата и неговата маман - студентката Полина Иванова, като пускал обяви за набиране на момичета за разврат.

Офертите били публикувани в най-известния сайт за предлагане на работни места. Самият продуцент организирал т.нар. кастинги, на които оглеждал девойките. Това ставало в заведение до НДК, което той държал. За бара, който е на доста апетитен терен, преди време стана ясно, че е държан от избягалия наркобос Христофорос Аманатидис-Таки.

След като Чолата бе арестуван в началото на ноември м.г., продуцентът използвал възможността да натопи доскорошния си партньор, разкриват запознати. Той дал показания пред разследващите, като обяснил как Чолов прибирал парите от секссеансите. Оказало се обаче, че свидетелят не си спомнял нито една конкретна дата или място, където Чолата е вземал плячката. Според защитата на Чолов продуцентът е трябвало да е сред обвиняемите, тъй като и той е участвал в схемата. Разследващите го пожалили, защото дал ценни показания, и той останал само свидетел.

Името на свидетеля, което бе споменато пред апелативния спецсъд, който гледа мярката за неотклонение на Чолата, е това на Галин Бръмчийски. По данни от биографията му той е продуцирал "Орфей мюзик" от 1997 до 2002 г. Работил е като композитор, текстописец и аранжор. Негови са някои от най-големите хитове в жанра като "Черна роза" на Константин. От 2002 г. Бръмчийски ръководи продуцентската компания "Моли Денс". Вестника се свърза с продуцента, но той заяви, че няма какво да коментира по случая.

Бръмчийски бе споменат и от математичката Боряна Бодурова, чиято снимка присъстваше на сайта на модната агенция на Чолов FH1. Самата девойка обясни, че си мислела, че това е фирма за модели и не знаела какво става. Просто се снимала по бански, за да я представят сред моделките. Тя твърди, че е работела за "Моли Денс" на Бръмчийки и се занимавала с рекламни материали. Боряна спечелила редица награди от международни конкурси по математика. Тя получила изключително ниска стипендия, която едва й стигнала да си купи учебници.

Именно мизерията накарала десетки момичета да заработят най-древната професия. Сред тях имало и студентки по право, които се виждали като бъдещи прокурорки и съдийки. Това не им попречило да нарушат закона и да правят секс за пари. Тарифата била 1000 лв., като труженичките прибирали 400, а останалите се поделяли между организаторите. Някои от пеперудките разказали пред ченгетата, че избрали да се продават, защото Чолата ги убедил, че няма смисъл да живеят в мизерия.

Една от проститутките - Кристина Попова, натопила Чолата, че я склонил да търгува с плътта си. Всъщност обаче тя без свян вкарала още две свои приятелки в занаята. Заради противоречивите показания на девойката спецмагистратите прецениха, че няма достатъчно доказателства по обвинението за трафик на хора, но въпреки това оставиха Чолата в ареста.

Шефът на FH1 Росен Чолов се опита да измоли домашен арест от съда, но магистратите попариха мераците му. Чолата се надяваше да се прибере при жена си - актрисата и моделка Ирена Милянкова, и четирите им деца. За да е по-убедителен, Чолата представи и актовете за раждане на отрочетата си. Семейството продължава да е в затруднено финансово положение, след като фамилната къща в столичния кв. Горна баня бе запорирана. Това принуди Милянкова да заработи като продавачка в мол.
Росен Чолов Галин Бръмчийски
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5.00