Начало | Анализи | Адвокат Мариян Чернаев се самоубил с палеца на крака

Адвокат Мариян Чернаев се самоубил с палеца на крака

Анализи 0 Прочетено: 2309 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Адвокат Мариян Чернаев се самоубил с палеца на крака

Полицията претърсва щателно кантората на намерения мъртъв адвокат от Несебър Мариян Чернаев. Според криминалистите знаковият магистрат от морския град натиснал спусъка с палеца на крака.

Според полицията всички доказателства по случая водят до извода, че става въпрос за самоубийство, въпреки че досега не е открито предсмъртно писмо. Близки приятели са шокирани от случая, като споделят, че през последните години Чернаев често попадал в психиатрични заведения.

Бившият несебърски прокурор заключил входната врата, като оставил ключа от вътрешната страна. След това излязъл на остъклената тераса над ул. "Еделвайс", където се намира домът му. Адвокатът седнал на земята и опрял ходила във външната стена на балкона. След това поставил пушката между краката си с ръце на цевта и лапнал дулото. Спусъка, отчаяният юрист, натиснал с палеца. 5-10 минути след трагичното събитие съпругата му адвокат Петя Чернаева се прибира у дома и открива безжизненото тяло на мъжа си. 

Ловната пушка, с която магистратът е отнел живота си, е законно лично оръжие, което той държал в метална каса в апартамента. Тъй като всички прозорци на терасата били затворени, а тя е на последния, пети етаж на кооперацията, никой от съседите не е чул възпроизведения изстрел. В жилището не е открито предсмъртно писмо, затова криминалистите са насочили поглед към бумагите в кантората на Чернаев. 

Името на адвоката се свързваше с редица скандали за корупция, пиянство и непристойно поведение. През годините Чернаев се лекува от разстройство на нервната система. Негови познати споделят, че бил добър и точен човек.

Несебър Самоубийство Мариян Чернаев
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0