Начало | Анализи | Осъдиха шофьора, прегазил мъжа на проститутката Кадрие

Осъдиха шофьора, прегазил мъжа на проститутката Кадрие

Анализи 0 Прочетено: 1360 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Осъдиха шофьора, прегазил мъжа на проститутката Кадрие

Шофьорът на автобус Георги Влахов, който преди година и половина, прегази мъжа на проституиращата циганка Марийка, бе осъден на 8 месеца условно с 3 години изпитателен срок. Присъдата е на Окръжен съд Бургас.

Влахов е лишен и от право да управлява моторно превозно средство за срок от 1 година. Съдът го призна за виновен в това, че през 2013 година по неосветения път блъснал велосипедиста Стефан. Пияният циганин тръгнал от Айтос за Бургас, за да помогне на бременната в 9-ия месец съпруга, но карал посредата на платното, съобщава "Флагман".

Преди четири години, когато бяха размириците в Катуница, Мария - известна и с циганското си име Кадрие, бе зверски пребита от скинари в центъра на Бургас. Тя дълго време се лекуваше и днес единствената следа от побоя са изкъртените й предни зъби. Заради нападението над Мария и ескалацията на напрежението между българи и роми, гетото в „Победа“ бе настръхнало. Вечер мъжете се въоръжаваха с колове и ножове, блокираха входовете към квартала и плашеха, че всеки, който дръзне да влезе, ще излезе мъртъв.

Само преди няколко месеца бургазлия, бесен на проституиращата циганка, изпраща скандално видео, от което се вижда, че смуглата Марийка се е отдала на плътски изкушения на метри от двора на Търговската гимназия. 

Бургас проститутка Кадрие
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5.00