Начало | Анализи | Има конкретен заподозрян за убийството на семейство Дамянови

Има конкретен заподозрян за убийството на семейство Дамянови

В момента той се намира в ареста за извършено от него друго престъпление.
Анализи 0 Прочетено: 1313 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Има конкретен заподозрян за убийството на семейство Дамянови

Има конкретен заподозрян за убийство на строителния предприемач Митко Дамянов и съпругата му Наталия в София. Лица имащи  отношение към престъплението са задържани и във Варна. Според два независими източника заподозреният извършител на разстрела на семейство Дамянови на 8 януари в столичния квартал "Витоша", в момента се намира в ареста. Той е бил задържан за извършено от него друго престъпление.

Версията, че вероятният стрелец е познат на Дамянови, който ги е заплашвал преди време е отпаднала. Мъжът е оневинен, след като са снети натривки на ръцете му и алибито му е проверено. Разследването е отвело полицията до основния заподозрян за случая, който се намирал в ареста.

 

При операция на Главна дирекция "Криминална полиция" във Варна са задържани хора, за които също има подозрения, че са имали отношение към двойното убийство в столицата. От МВР все още отказват официално да коментират новината, а днес сутринта директорът на полицията в София Младен Маринов уточни, че по случая се работи активно и в следващите дни ще има резултат.

заподозрян София Убийство семейство Дамянови Задръжан
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5.00