loading...
Начало | Анализи | "Килърите 6" опитали да убият Радостин Бързанов - Слънцето

"Килърите 6" опитали да убият Радостин Бързанов - Слънцето

Анализи 0 Прочетено: 1245384 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
"Килърите 6" опитали да убият Радостин Бързанов - Слънцето Христофорос Аманатидис - Таки и Радостин Бързанов - Слънцето на погребението на Димитър Димитров - Маймуняка

Заловената група, свързана с източване на ДДС, разпространение на наркотици и поръчкови убийства е опитала да убие един от приближените на обявеният за наркобос Христофорос Аманадитис - Таки.

През 2013 година в Слънчев Бряг е взривена колата на Радостин Бързанов - Слънцето. Той е шеф на няколко заведения в столицата и по Черноморието. Инвестира значително в строителство, а също и от години държи концесията на плажа в Слънчев бряг.

В София името му се свързва с дискотеките "Домби", "Червило" и "Маскара".

Той е бивш охранител на Васил Илиев, основател на ВИС-1. Във фаталният за Илиев ден, точно Бързанов шофира Seat Toledo зад шефа си, но не успява да го спаси от куршумите.

За последно Радостин Бързанов попадна в медиите като обвиняем по второто дело срещу група, оглавявана от Христофорос Аманатидис - Таки и Христо Хрант Вартерян - Исуса, занимаваща се с разпространение на наркотици.

През 2013 г. бизнесменът и бивш собственик на ФК "ЦСКА" Димитър Борисов, известен като Гърнето удари шамар на дъщерята на застреляният през 2006 г. Филип Найденов - Фатик - Адриана. По-късно стана ясно, че конфликтът е възникнал в столичното заведение "PM", където Адриана присъствала на рожден ден на дъщерята на Бързанов - Мартина.

Шамарът, довел до разкървавяването на Адриана Тюркмен и до край на празника за цялата нежна компания. Още на следващият ден Димитър Борисов получил обаждане от Радостин Бързанов - Слънцето, след което той увеличи охраната си на 10 души.

Христофорос Аманатидис - Таки Мила Георгиева Радостин Бързанов - Слънцето Радостин Бързанов - Радо Слънцето
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5