Начало | Анализи | Убийци със странни мотиви

Убийци със странни мотиви

Без значение колко гадно е престъплението, убиецът винаги има „оправдание“ и мотив
Анализи 0 Прочетено: 976 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Убийци със странни мотиви

Без значение колко гадно е престъплението, убиецът винаги има „оправдание“ и мотив. Сега ще видите някои истории, в които мотивите на убийците са меко казано странни:

 Да убиваш от самота

Денис Нилсен е сред най-популярните серийни убийци на Албиона, отнел живота на 15 човека. Според психолозите мотивът на Нилсен се състоял в това, че той бил измъчван от самота. Убивал понеже бил депресиран и объркан, като дори за известно време оставял някои от жертвите си живи, за да си поговори с тях.

Омразният понеделник

На 29 януари 1979 година 16-годишната Бренда Ан Спенсър открива стрелба по учениците от начално училище в Сан Диего, Калифорния. На въпроса защо го е направила тийнейджърката отговорила: „Не харесвам понеделниците.“

Шест жени са множко

Историята на нигериеца Уроко Оноя направо си плаче за филмиране. След като натрупва повечко парички, човекът сбъдва една от тайните мечти на мъжете и си взима цели 6 съпруги.  Дотук добре, но в един фатален ден Уроко се запътва към стаята на най-младата си жена, с което предизвиква ревността на останалите си пет държанки. Ядосани, ревнивите съпруги го натикали в леглото и го заставили да прави секс с всяка една от тях. Уроко издържал до първите четири, но на петата се сринал и получил сърдечен удар.

 Да те изядат доброволно

Армин Майвис е немски канибал, който си намерил жертва, която да изяде, след като пуснал обява по… интернет. “Търся млад, добре сложен мъж, който е съгласен да бъде изяден от мен. Моля изпращайте снимки в цял ръст.“, гласял текста на обявата му и явно в глобалната мрежа наистина може да се намери всичко, след като на людоедската молба откликва 43-годишен компютърен специалист, работещ за „Сименс“ на име Бернд Юрген Брандес. Зловещите подробности от срещата им ще ви ги спестим, само ще отбележим, че след като влиза в затвора, Армин Майвис става заклет вегетарианец и природозащитник.

Наистина ценни хартийки

За Робърт Лайънс е малко да се каже, че е музикален фен. Той е музикален фанатик. 39-годишният мъж от чикагско предградие получава 40 години в пандиза, след като убива майка си, заради това, че отказала да… му купи билети за концерт на Аврил Лавин.

Фаталният вибратор

Алекс Мъжтис бил съпруг, който обожавал ведрите и нестандартни сексуални занимания, които, естествено, практикувал със съпругата си. В една явно твърде дълга нощ обаче на жена му й писнало от секс игрите и напъхала в задните части на благоверния си 50-сантриметров вибратор. Така палавият Алекс починал след вътрешен кръвоизлив.

Плащайте си наема бе, хора

Всякакви истории за зли хазяи сме чували, но Кърк Уестън направо заслужава златен медал в това отношение. Той пребива до смърт с капака на тоалетната чиния наемателя си Хавиер Халос, защото последният не си бил плащал наема в продължение на осем години.

Убийство с кола. Кока-Kола.

Не е лесно да си сервитьор и туй то. 22-годишният келнер Махмуд Фоли направил фаталната грешка да прибере пълната чаша с кола на руски мафиот. На вбесения гангстер така му избили чивиите, че накарал клетия Махмуд да изпие над 27 литра Kока-Kола, докато накрая младежът се удавил.

Животът не е като по филмите

Не са една и две историите, в които кино маниаци се вдъхновяват от някоя филмова сцена и решават да я приложат в реалния живот. Такъв е случаят с Майкъл Луис, който след като гледал „Умирай трудно 3″, решил да спретне кофти номер на приятеля си Тони Бери: упоил го стабилно, окачил му два картона отпред и отзад с надписи „Смърт за всички негра!“ и „Бог обича Ку Клукс Клан“ и го пратил право в Бронкс. Само след секунди упоеният му приятел вече бил мъртъв.

Убийци със странни мотиви
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5