Начало | Анализи | 10-те най-странни убийства

10-те най-странни убийства

Анализи 0 Прочетено: 1064 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
10-те най-странни убийства
Около 36 000 тежки престъпления стават обект на разследване от ФБР в САЩ всяка година. Много от тях са убийства, извършени по особено жесток начин. Предоставяме Ви списък с покушения, които шокират със странността си.

 1. Вибратор на смъртта: 36-годишният Алекс Мижтъс е убит с 50-сантиметров вибратор от съпругата си. Жената убила мъжа си заради неговите странни сексуални фантазии, които й писнало да изпълнява. При поредното сексуално извращение, в което била въвлечена, тя откачила и напъхала 50-сантиметровия вибратор, с който "обслужвала" съпруга си, дълбоко в ануса му. Той починал от масиран вътрешен кръвоизлив.

 2. Стоте свещи на смъртта: 100-годишната Деби Милс - Нюбротън била блъсната в деня на стотния си рожден ден докато пресичала улицата, отивайки към празненството, от камиона, който доставял тортата й.

 3. Гладното дете: 42-годишният Питър Стоун е убит от осемгодишната си дъщеря, която била наказана да отиде в стаята си без вечеря. Саманта отмъстила на баща си за жестокостта, като сипала в кафето му 72 таблетки отрова за мишки. Само след глътка Стоун пада на земята и умира в агония. Съдът оправдава условно малката убийца с мотива, че не осъзнава действията си.

 4. Куршум на първа среща: 17-годишният Дейвид Данил е убит на първата си среща с момиче на име Чарла. Той бил настоятелен в опитите си да съблазни девойката и в отговор на ласките получил ритник в гърдите и четири изстрела. Оръжието Чарла е получила от баща си малко преди срещата.

 5. Нередовният наем: 27-годишният Хавиер Халос е убит от ядосания си хазяин. След като се спречкали за наема, който Халос не плащал вече осем години, наемодателят пребил нередовния платец до смърт с капака на тоалетната чиния.

 6. Любовта на сестрите: 11-годишната Мери Лий Купър буквално се задушила от любовта на сестра си. Докато Мери, спяла 12-месечната й сестричка се покатерила в леглото и я гушнала, задушавайки я в съня си.

 7. На шега: 44-годишната Меган Фрай е застреляна от 14 шерифи, когато изскочила неочаквано по време на тренировка по стрелба. Жената се показала и извикала "Бу". Шерифите, които я помислили за една от изскачащите мишени изстреляли общо 67 куршума, 40 от които я уцелили.

  [caption id="attachment_4725" align="alignleft" width="300"]Експлозия Експлозия[/caption]

 8. Наемното убийство: 17-годишната Фиона Гивън е убита от наемен убиец, на когото бившият й приятел платил. Той я искал мъртва, тъй като го зарязала. След убийството наемникът разбрал, че 16-годишното момче няма как да заплати половин милион долара и го убил.

 9. Радиоактивна козметика: Хелена Симс е убита от съпруга си, ядрен физик, тъй като му изневерявала със съседа. Харолд Симс слагал в сенките за очи на съпругата си радиоактивна уранова смес в продължение на три месеца и тя починала от радиоактивно отравяне

 10. 750 килограма експлозив: Военен сержант Джон Джо Уинтър заредил автомобила на съпругата си със 750 килограма експлозив, подобен на С4. Взривът на превозното средство бил по-мощен от бомбения атентат в Оклахома и бил забелязан в радиус от 14 километра. След експлозията на мястото останал само кратер, дълбок 55 метра.

Дете експлозив криминални новини САЩ убиец убийства Убийство ФБР
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5