Начало | Анализи | Мистериозно изчезналите братя опитали да завземат част от бизнеса на Таки

Мистериозно изчезналите братя опитали да завземат част от бизнеса на Таки

Анализи 0 Прочетено: 1114 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Мистериозно изчезналите братя опитали да завземат част от бизнеса на Таки
Радослав и Николай Бикови се чувстват достатъчно подготвени да прибират лъвския пай от бизнеса с наркотици в три големи столични квартала - "Надежда", "Свобода" и "Илиянци". Двамата правят необходимите постъпки за отделянето си от прекия им началник Христофорос Аманатидис-Таки.

В началото изглежда, че нещата ще потръгнат и двамата са избрали правилния момент да се изкачат на върха на престъпната пирамида. 

На 18 ноември 2013 г. съдбата им се променя на 180 градуса. Двамата излизат от домовете си, без да вземат дори мобилните си телефони, и сякаш потъват вдън земя. Точно както 11-години по-рано висаджийският бос Мето Илиянски потегля с черно ауди от луксозната си къща и оттогава ни вест, ни кост от него. 

"Братя Бикови са опитали да се отделят от организацията, която ги вкара в бизнеса и им показа как се правят нещата. Така са вбесили хората над тях и натам само може да предполагаме как точно са се развили събитията на 18 ноември.

Image_4096783_6

ТАРТОР: Николай е имал влияние върху брат си и е решавал накъде да поемат семейните дела.


Факт е, че трябва да са били подмамени от много близък човек, за да тръгнат, без да предупредят никого и без да си вземат телефоните. В случая грешката е на близките им, че са чакали прекалено дълго, преди да подадат сигнал", разсъждава полицай, ангажиран с разплитането на случая. 
Той е убеден, че много трудно ще се стигне до истината за изчезването на братя Бикови, въпреки че сили и средства не са пестени. Полицаите този път проявяват изключително усърдие и разпитват стотици хора от кварталите "Надежда" и "Свобода", които са имали вземане-даване с подчинените на Таки. По време на разговорите ченгетата разбират, че по-големият брат е бил тарторът в братския дует. 
Николай е решавал какво и как да се случва със семейните дела. Той е бил и този, който демонстрира по-висок стандарт. Карал е хубави коли, както и близките му.


Image_4096784_6


Радослав е на съвсем другия полюс. Дори и да е притежавал значителни спестявания, той живеел напълно нормален живот. Ако го срещнете на улицата, никога не бихте се досетили, че има вземане-даване с Таки. От разговорите ни с техни приятели разбрахме, че по-малкият брат нарочно не е искал да бие на очи и е ценял личния си живот. Не е бил от тези, които бързо забогатяват и избиват комплекси, като си купуват джип за стотици хиляди левове и пълнят втори такъв с охрана.


Хората в квартала говорят с уважение за тях и твърдят, че на никого нищо лошо не са направили", разказва полицай, който е сглобявал парче по парче пъзела около мистериозното изчезване на братята.


Източник: 168часа

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5