Начало | Анализи | Серийни палежи на коли в Димитровград

Серийни палежи на коли в Димитровград

Анализи 0 Прочетено: 614 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Серийни палежи на коли в Димитровград
Серийните палежи на коли в Димитровград през последния месец продължиха с опожарен автомобил Нисан Примера в 3.40 сутринта на 8-и май.

Паркираното в близост до хотел возило пламнало като факла, като огънят бил съпроводен с гръм. Пламъците тръгнали от двигателя и впоследствие унищожили цялата предна част на автомобила. Огънят е бил потушен от димитровградската пожарна секунди преди да обхване и съседно паркирани коли. Нисанът е бил с английски регистрационни табели и десен волан.

 Колата е собственост на 41-годишния Дамян Колев Дамянов. Вероятно е оставил колата си там поради липса на място на винаги претъпкания паркинг пред блока му, предположиха хора оттам. Никой нямаше идея каква е причината за огнената вендета.


По случая е образувано досъдебно производство. По подобен начин на 22-и април пламна ново Ауди А 6 на димитровградска бизнес дама. Същия ден изгоря още едно ауди, като причината продължава да е неразкрита.Автор: Георги Христов


[button link="http://www.monitor.bg/article?id=427925" icon="none" target="blank" color="0071d7" textcolor="ffffff" size="small"]Към оригиналната статия[/button]

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5