Начало | Анализи | Установиха официално децата, поругали портрет от Видин с три дни закъснение

Установиха официално децата, поругали портрет от Видин с три дни закъснение

Анализи 0 Прочетено: 561 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Установиха официално децата, поругали портрет от Видин с три дни закъснение
Днес пред сайта Dnes.bg зам.-министърът на образованието Милена Дамянова заяви, че вече е установила кои са децата, показващи среден пръст пред портрет на български будител.

“Това, което знам от инспектората в града, е, че децата са изпаднали в шок от това, което им се стоварва върху главите.", заяви пред екип на сайта Милена Дамянова.

Училището и градът от който са децата бяха установени от репортер на сайта Crimes.bg, който уведоми Централната комисия за борба срещу противообществените прояви още на 3 декември след бурната реакция на потребителите във Facebook. От инспектората не подозираха за съществуването на снимката и не можаха да дадат обяснение.

Нашият репортер се обърна към Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни във Видин за коментар по случая. Председателят на комисията и заместник-кмет на града, госпожа Борислава Борисова заяви, че към момента няма информация снимката да е направена във Видин.

Госпожа Борисова поясни, че от Отдел „Закрила на детето“ и от Детска педагогическа стая - Видин също нямат информация. Тя поясни, че предстои случаят да бъде разследван.

От Централната комисия за борба с противообществените прояви нямат информация за разпространения материал. От там коментираха, че по случая ще започне разследване, но не е ясно как ще бъдат наказани родителите.

 
Видин деца Кирил и Методий портрет Снимка Средни пръсти
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5