Начало | Анализи | Криминалист: Убиецът на Александра е с болна психика

Криминалист: Убиецът на Александра е с болна психика

Анализи 0 Прочетено: 472 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Криминалист: Убиецът на Александра е с болна психика
Ботьо Ботев заяви, че на този етап е трудно да се правят анализи и изводи

"Каквато и да е мотивацията за подобно престъпление, убиецът на Александра е с болна психика. Не може едно дете да бъде убито по този начин”. Това коментира в "ефира на Нова телевизия топкриминалистът Ботьо Ботев.

"Когато се касае до убийството на дете, е извършено чудовищно престъпление. На този етап е трудно да се правят анализи и изводи. Работата по едно такова престъпление е изключително трудна и в този смисъл разследващите колеги в Бургас до този момент работят изключително добре”, на мнение е топкриминалистът.

Той разказа, че в практиката си е имал много такива случаи. Даде пример с 4-годишно момиченце, което изчезва в Ботунец. Детето е намерено изнасилено и убито. Ботьо Ботев допълни, че подобни случаи се разкриват трудно.

"Ако престъпникът е с тежко психическо заболяване, извършва деянието без никакви предпазни мерки и не осмисля действията си”, каза още Ботьо Ботев.

Относно недоволството на журналисти, че липсва информация относно случая на Александра, Ботьо Ботев заяви, че всяка информация вреди на работата на разследващите. Трябва да се говори така, че да не се пречи на разследването, допълни криминалистът.
Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5