Начало | Анализи | Жестока трагедия разтърси Стара Загора! Дете се удави в канал

Жестока трагедия разтърси Стара Загора! Дете се удави в канал

Анализи 0 Прочетено: 17010 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Жестока трагедия разтърси Стара Загора! Дете се удави в канал

 

Жестока трагедия разтърси Стара Загора по-рано днес, узна Crimes.

Шестокласничка от града е намерила смъртта си след като се е удавила в канал, преминаващ през населеното място. Момиченцето е била ученичка в местното училище „Христо Ботев”. Полицията потвърди за трагичния инцидент, но отказа да разкрие повече подробности. Тялото на момиченцето вече е извадено.

Най-вероятно става въпрос за нещастен случай, разкриват запознати. Около канала редовно се събирали да играят деца от различни училища. Такава била ситуацията и в деня на трагедията. Каналът е на „Напоителни системи”, по него минава водата от язовир Копринка, която напоява тракийското поле.

Една част от него е под земята, но друга е открита. Момиченцето се е удавило след края на учебните занятия, когато с приятели решили да отидат да поиграят там. Децата не са били на мястото организирано.

Неофициалната информация е, че едно от децата си изпуснало обувката във водата и другите се опитали да я извадят. Едно от тях обаче загубило равновесие и паднало в дълбоката вода, което довело до фаталния край.

В същото време се оказа, че директорът на училището, в което учела шестокласничката, е в отпуск.

Това не е първи случай на удавено дете в този канал. Преди време край него бяха поставени ограждения, които явно не спират търсещите приключения и по-силни емоции малчугани.

 

Източник: Crimes.bg

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0