Начало | Анализи | Пометената на АМ Тракия жена – убита навръх рождения си ден

Пометената на АМ Тракия жена – убита навръх рождения си ден

Анализи 0 Прочетено: 16128 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Пометената на АМ Тракия жена – убита навръх рождения си ден

 

Жената, която издъхна, пометена от автомобил на АМ Тракия, е имала рожден ден в деня на трагедията си, узна Crimes.

Жертвата е намерила смъртта си в деня, в който е навършила 45 години, разкриха запознати с трагедията. Тя е работила в непосредствена близост до мястото, където намери смъртта си – бензиностанция буквално на няколко метра. Живеела е в намиращото се близо до магистралата село Дражево.

Заради личния си празник, тя дори си тръгнала по-рано от работа във фаталния вторник следобед, за да може да празнува със семейството си. Жената опитала да пресече магистралата, за да се прибере, но била пометена от минаващ лек автомобил Мазда, движещ се в посока към София.

Трагедията се е разиграла около 17 часа във вторник. На мястото на тежкото пътнотранспортно произшествие незабавно са извършени процесуално-следствени действия от оперативната група на ямболската полиция.

Движението по магистралата не е спирано, но автомобилите минаваха по локално платно край бензиностанцията.

Мястото е изключително опасно и в никакъв случай не е подходящо пешеходци да преминават през него, обясниха от полицията. Жената е предприела рискованото пресичане в желанието си да се прибере по-бързо, което, за съжаление, е довело до фаталния инцидент.

Според първоначалната информация, шофьорът, който я е блъснал, не се е движел със скорост над допустимата за магистралата.

Източник: БНТ

 

Източник: Crimes.bg

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0