Начало | Анализи | Нова порция скандални разкрития за убиеца от "Люлин"

Нова порция скандални разкрития за убиеца от "Люлин"

Анализи 0 Прочетено: 23184 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Нова порция скандални разкрития за убиеца от "Люлин"

Нова порция скандални разкрития за убиеца от "Люлин"

Журналист направи шокиращи разкрития за убиеца от "Люлин".

Ангел Домусчиев, който е близък приятел на жертвата Илиян, сподели видео с Денис Мустафа Камел Ал Газзи. Той заяви, че разследващите трябва да си зададат въпроса дали 36-годишният мъж е хладнокръвен убиец.

Въпросните кадри са заснети са през март месец 2021 година, пише БЛИЦ, позовавайки се на "Флагман".

В краткото видео показва Денис демонстрира изключително агресивното поведение, заплашвайки, че ще извади ножа от джоба си.

Потресеният Домусчиев споделя, че е получил този клип преди минути, но разполага с още един. Журналистът допълва, че думите са излишни. Той задава въпроса дали на видеото виждаме доброто момче на баба, което е отличник и трудно се ядосва. Домусчиев пита още дали зарята е проблемът.

 След като бе издирван в продължение на два дни, вчера Денис се предаде сам. Близките му се опитаха да го защитят, заявявайки че той е изключително уравновесен човек, който не се ядосва лесно.
Очевидци споделят, че във фаталната нощ той е излязъл пред входа и попитал компанията на Илиян дали знаят, че във входа има деца, а те му отговорили, че празнуват именно раждането на бебе. Но след отговора Денис извадил ножа от джоба си и намушкал Илиян, който бил най-близо до него.

Убиецът е български гражданин. Баща му е родом от Кувейт, пише БЛИЦ.

Източник: Блиц.бг

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0