Начало | Анализи | Важна новина за туристите по родното Черноморие

Важна новина за туристите по родното Черноморие

Анализи 0 Прочетено: 21546 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Важна новина за туристите по родното Черноморие

Важна финансова вест за всички туристи по родното Черноморие

 

Туристите по родното Черноморие получиха отговор на важен въпрос. 

Колко ще се бръкнем за сянката на плажа това лято?

 

За плажните принадлежности по ивиците във Варна и курортите по Черноморието ще плащаме между 1 и 6 лева това лято, пише БЛИЦ, позовавайки се на Труд бг.

 

Цените на чадърите и шезлонгите на Златни пясъци са по 6 лв. В разгара на коронакризата през 2020 г. цената бе едва 2 лева, а предходните сезони тя бе в размер на 10 лева.

 

Сянката на Албена остава най-евтина за втора поредна година. Там външните посетители ще заплащат по 1 лв. за артикул. За гостите на комплекса сянката е включена в цената на ваканцията, която дебютно може да се плати и в няколко вида криптовалута.

Част от плажа във Варна също може да стане безплатен. Опцията фигурира в предложенията на концесионера към Министерството на туризма.

 

Тъй като споразумение още не е подписано, засега на пясъка в града има спасители, чадъри и шезлонги, но липсват табели с цени.

 

Традиционната от години такса от 5 лв. ще важи на някои места и тази година. И това лято някои заведения ще предоставят безплатна сянка срещу консумация.

 

По 5 лв. струват плажните принадлежности в охраняемата част от плажа на Камчия. Там цените са с 2,50 лв. под миналогодишните.

 

На ивицата в кв. Аспарухово важи обратното. Сега шезлонг и чадър са двойно по-скъпи от миналото лято. Тяхната цена е 5 лева, пише БЛИЦ.

Източник: Блиц.бг

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha


Оценка на новината

0