Начало | Анализи | Ето какво се случва със Самуил Хаджиев

Ето какво се случва със Самуил Хаджиев

Анализи 0 Прочетено: 34020 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Ето какво се случва със Самуил Хаджиев

Ето какво се случва със Самуил Хаджиев

Днес Окръжна прокуратура – Пловдив повдигна ново обвинение на Самуил Хаджиев, който е  началник на 3 РУ към ОД на МВР в града.

Той е привлечен към наказателна отговорност за деяние, извършено на 10 май 2021 г., в гр. Пловдив. Тогава в качеството си на полицейски орган – началник на 3 РУ към ОД на МВР – Пловдив, е спомогнал на И.Д., на 46 г., извършил престъпление /причиняване на пътнотранспортно произшествие/, да бъде осуетено спрямо него наказателно преследване.

Хаджиев е разпоредил на полицейски служител от сектор „Криминална полиция“ към 3 РУ - Пловдив, да изземе електронен носител – флаш памет и му предаде всички видеозаписи от видеокамери на автомивка и автосалон, намиращи се на Околовръстния път гр. Пловдив, с пряк изглед към околовръстното шосе, за период от половин час, след 22 часа на 2 май 2021 г., като след това е взел и укрил флаш паметта с видеозаписите и същите не се били приобщени към образуваното досъдебно производство – престъпление по чл. 294 ал. 4 вр. ал. 1 от Наказателния кодекс.

На обвиняемия е наложена мярка от Окръжен съд за неотклонение „задържане под стража“ по други повдигнати обвинения от Окръжна прокуратура Пловдив, пише БЛИЦ.

Източник: Блиц.бг

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha


Оценка на новината

0