Начало | Анализи | Спират парното в София

Спират парното в София

Анализи 0 Прочетено: 2646 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Спират парното в София

От 29 април „Топлофикация София” ЕАД започва поетапно изключване на отоплението в столицата. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството. Всички фирми за дялово разпределение са уведомени, а процесът на спиране на парното се очаква да приключи до 30 април.

Потребителите ще бъдат допълнително информирани от обслужващия ги топлинен счетоводител за графиците на отчетите. В тази връзка „Топлофикация София” ЕАД призовава клиентите си в рамките на отчетния период да осигурят достъп до всички жилища, включително и до апартаментите, в които отоплителните тела не се използват или са свалени.

За клиентите, чийто топлинен счетоводител е фирмата за дялово разпределение на „Топлофикация София“ ЕАД, отчетът на измервателните уреди ще започне от 10-ти май.

Проверката и отчетът на всички уреди и на водомерите за топла вода ще дадат възможност на топлинните счетоводители да изготвят коректно и в срок изравнителните сметки, без да се налага да бъдат многократно преработвани поради по-късни отчети в отделни жилища.

Източник: novini.bg

парно София
общо: | показване:
Captcha


Оценка на новината

0