Начало | Анализи | Напрежението на Алепу расте! Симпатизанти на ГЕРБ нападнаха Мая Манолова

Напрежението на Алепу расте! Симпатизанти на ГЕРБ нападнаха Мая Манолова

Над 80 души се събраха на протест пред т.нар. "подпорна стена" на Алепу.
Анализи 0 Прочетено: 26964 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Напрежението на Алепу расте! Симпатизанти на ГЕРБ нападнаха Мая Манолова

Над 80 души се събраха на протест пред т.нар. "подпорна стена" на Алепу. Основното ядро бе на симпатизанти на ГЕРБ от Бургас и Приморско, а сред участниците бяха кметът на Бургас и зам.-председател на ГЕРБ Димитър Николов, кметът на Стара Загора Живко Тодоров, също зам.-председател на ГЕРБ, депутатът Димитър Бойчев, Жечо Станков, Галя Желязкова, Ася Пеева, общинският председател на ГЕРБ в Бургас Иван Вълков и други, пише "Труд".


В края на миналата седмица Стоян Василев от Приморско обяви, че е новият инвеститор на подпорната стенаТой е брат на Здравко Василев, известен с участието си в "Биг Брадър" и кандидат-депутат от листата на „Изправи се! Мутри вън” във 2-ри МИР Бургас.
 

„Това ли е новият хотел на Мая Манолова?”, питаха протестиращите.
 
Общинският съветник от ГЕРБ в ОбС Бургас и бивш шеф на РИОСВ-Бургас Бойчо Георгиев подчерта, че ГЕРБ са спрели проекта на Алепу.

„Светът не е виждал подобно нещо – подпорен хотел. Новосформираното мнозинство се опита да придобие чрез поставени лица това чудо на природата и да довърши строежа. Така ли ще управляват занапред?”, коментира Бойчо Георгиев.

Източник: Блиц

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha


Оценка на новината

0