Начало | Анализи | Още арестувани за жестокото убийство в Шумен

Още арестувани за жестокото убийство в Шумен

Анализи 0 Прочетено: 33894 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Още арестувани за жестокото убийство в Шумен

В основата на престъплението стои апетитен имот

За срок от 24 часа арестуваха и бащата на Георги Йорданов, сочен за убиец на баба си и дядо си в Шумен.

 

Има съмнения, че Данчо Йорданов е помагал на сина си или че той е извършителят. Причината за това е, че 21-годишното момче, което продължава да е в ареста, има скорошна операция на китката на дясната ръка.

 

Били са му махани мъртви кости на ръката, все още е с превръзка. Не е  левичар. Той тухла трудно вдига, как така с такава сила е удрял и умъртвил с метална тръба дядо си и  баба си, разказват разследващи, които имат съмнения за авторството на извършителя и не изключват версията момчето да прикрива баща си.

 

Към момента бащата е свидетел по делото. Адвокат Стоян Донков, който е защитник на обвиняемия заяви пред Блиц: "Не вярвам в самопризнанията на клиента ми. Той е с претърпяна тежка операция и физически е невъзможно да нанесе тези удари. Затова съм поискал да му бъде направена съдебно-медицинска експертиза". 

 

Другият човек, който е бил арестуван, е любовникът на убитата баба. 69-годишният Стефан И. е бил задържан за 24 часа в началото, когато се е проверявала версия дали убийството не и извършено по интимни причини. След това той е бил освободен. 

 

Припомняме, че преди дни черна вест за двойното убийство разтресе страната. Във вила край Шумен бяха открити телата на зверски убитите Георги и Янка Атанасови.

За убийството беше арестуван внукът им Георги Йорданов. Както стана ясно в основата на драмата е апетитен имот в центъра на града, който дядото се канел да препише на лелята на момчето и да ощети майка му. 

Източник: blitz.bg

Арест двойно убийство Щумен Данчо Йорданов Георги Йорданов Георги и Янка Атанасови
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0