Начало | Анализи | Измамник цели да урони имиджа на „Прогресива Трейдинг“ ООД (право на отговор)

Измамник цели да урони имиджа на „Прогресива Трейдинг“ ООД (право на отговор)

Нелоялни конкуренти се обръщат към клиенти и партньори на „Прогресива Трейдинг“ ООД
Анализи 0 Прочетено: 7308 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Измамник цели да урони имиджа на  „Прогресива Трейдинг“ ООД (право на отговор)

Нелоялни конкуренти се обръщат към клиенти и партньори на „Прогресива Трейдинг“ ООД, с цел атака и уронване на добрия имидж на компанията, като използват лъжливата информация -отнет лиценз поради финансови затруднения.

„Прогресива Трейдинг“ ООДе платежоспособен и надежден партньор.

За да бъде отнет даден лиценз на инвестиционен посредник е необходимо да има влязло в сила решение на КФН. Решение на КФН влиза в сила, когато не е обжалано или когато е потвърдено от съда. Към настоящия момент не са на лице нито едно от двете хипотези, което означава, че дружеството притежава валиден лиценз.

 „Прогресива Трейдинг“ ООД е сред топ 3 на най-успешните и бързоразвиващи се брокери за първото тримесечие на тази година. Поради големия успех, политическата необвързаност на дружеството, натрупаните доволни клиенти и екипът от млади и опитни специалисти, водят до безпрецедентната атака от страна на субекти, които оперират на българския пазар без лиценз и без необходимата регулация от страна на Комисия по Финансов Надзор. Тези злонамерени лица могат да бъдат открити на страницата на Комисия по финансов надзор в раздел Предупреждения за Потребителите.

„Прогресива Трейдинг“ ООД няма нито едно влязло в сила наказателно постановление или връчен акт за нарушения, по време на настоящето ръководство. Некоректно представените факти в медиите и от мнимия измамник целят да всеят паника сред клиентите и контрагентите на фирмата.

В случай че клиент или контрагент на дружеството бъде обект на измаза, моля, свържете се с нас на телефон +359 892 059 704 или ел. поща [email protected]

 

Управители на „Прогресива Трейдинг” ООД

Източник: Crimes.bg

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0