loading...
Начало | Анализи | Страшен екшън в Пловдив

Страшен екшън в Пловдив

Анализи 0 Прочетено: 34398 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Страшен екшън в Пловдив

Единият от задържаните е стар познайник на полицията

Страшен екшън се е разиграл в Пловдив.

 

Малко след 23 часа снощи в Трето РУ-Пловдив е получен сигнал, че по крайречния булевард на река Марица се чупят стъклата на автомобили, за да бъде извършена кражба от тях.

 

На място били изпратени два полицейски патрула, които установили в момент на кражба двама мъже. Униформените задържали 16-годишен младеж в момент на разбиване на странични стъкла на паркирана кола. Неговият съучастник – 26-годишен мъж, се опитал да избяга. Последвала гонка.

 

За да предотврати ареста си, мъжът скочил в река Марица, за да я преплува. Попаднал в дълбока част от нея и започнал да се дави. Намесата на униформените предотвратила фаталния изход. Младият мъж бил изваден от коритото на реката и отведен в полицейски арест.

 

От извършения оглед на автомобилите е установено, че са разбили странични стъкла на 4 превозни средства с марките- Киа, Фолксваген Шаран, Ауди и Рено. Акумулаторите на автомобилите били с демонтирани клеми, подготвени за сваляне. 

 

Задържаният мъж е от старозагорското село Гълъбово и е стар познайник на полицията. Справка в масивите на МВР показва, че има 10 криминалистични регистрации за извършени кражби.

16-годишното момче е от Пловдив, но към момента няма други криминални прояви.

 

Криминалисти от районното управление продължават своята работа по документиране на престъплението в хода на започнатото досъдебно производство.

Източник: blitz.bg

автомобили гонка Кражба Пловдив екшън
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0