loading...
Начало | Анализи | Смразяващи подробности от къщата на ужаса в Сандански! Бащата намерил окървавените тела на закланите си деца

Смразяващи подробности от къщата на ужаса в Сандански! Бащата намерил окървавените тела на закланите си деца

Жестоко двойно убийство на деца смрази Сандански. В сигнал до телефон 112 е съобщено, че в къща на улица „Скопие” 23, която се намира в непосредствена близост до полицията, са открити заклани момче, на 3 години, и момиче, на 4 години и половина.
Анализи 0 Прочетено: 39942 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Смразяващи подробности от къщата на ужаса в Сандански! Бащата намерил окървавените тела на закланите си деца

Жестоко двойно убийство на деца смрази Сандански. В сигнал до телефон 112 е съобщено, че в къща на улица „Скопие” 23, която се намира в непосредствена близост до полицията, са открити заклани момче, на 3 години, и момиче, на 4 години и половина. Районът веднага е отцепен от полиция, линейка с екип на Спешен център е пристигнала за минути, но медиците само констатирали смъртта на децата.

Какво се е случило в злокобното жилище, тепърва следствието ще установява. Това, което се знае, е, че майката се казва Кристина и работи по програма за временна заетост като касиер-домакин в ПГ „Яне Сандански” в града. Към момента на убийството е била в болничен и се е намирала с децата в жилището. Бащата се казва Георги, горски служител. На улицата, на която живеят, днес се коментираше, че от известно време семейството преживявало труден период, съпрузите имали проблеми и жената приемала медикаменти, пише struma.bg.

Вчера Георги се прибрал от работа, но вратата на жилището била затворена. Умолявал Кристина да му отвори, но тя отказвала. Притеснил се, защото не чувал децата, както обичайно. Разбил вратата и се натъкнал на потресаващата гледка. Веднага се обадил на тел. 112. Какво точно е станало, може да се предполага, но следователите предстоят да установят категорично. До късно тази вечер в полицейското управление са разпитвани свидетели и близки на семейството.

Майката при задържането е гледала в една точка и се е държала неадекватно, не е давала никакви смислени отговори на въпросите, не е признала, че тя е извършила убийството, въпреки че фактите са в потвърждение на тази версия. Сред призованите за разпит е била и бабата на децата – Валя Д., която е уважаван учител по английски език в едно от училищата в Сандански.

Източник: Блиц

Сандански Убийство сеца
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0