loading...
Начало | Анализи | Полицай извърши жестоко убийство, защото…

Полицай извърши жестоко убийство, защото…

Анализи 0 Прочетено: 45864 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Полицай извърши жестоко убийство, защото…

Той не искал да се разведе с жена си

41-годишният Тимъти Бремер, който отне живота на 41-годишната медицинска сестра Клеър Пари, продължава с опитите да оправдае постъпката си.

 

Жененият полицай, който уби жестоко любовницата си, продължава с опитите си да се оневини.

 

41-годишният Тимъти Бремер е обвинен в убийството на 41-годишната медицинска сестра Клеър Пари, предава bg-voice.com.

 

На 9 май мъжът задушил любовницата си в колата ѝ, която била паркирана край пъб. А по-късно жената починала в болницата, тъй като травмите ѝ били несъвместими с живота.

 

Бремер, който е полицай по професия, разказал пред разследващите, че използвал тайно чат приложение в телефона си, през което си пишел с Пари.

„Аз съм подлец“, разкаял се полицаят. „Криех и телефонния ѝ номер. Бях я записал като Ерик“. Бремер отрича обвиненията за убийство, но съдът го призна за виновен.

 

Пред съдебните заседатели полицаят разказал, че връзката му с медицинската сестра му носела „утеха и вълнение“.

„Беше ме грижа за нея. Не мога да кажа, че я обичах, защото не исках да напусна жена ми. Аз обичам съпругата ми. Тя е невероятна“.

 

Разказвайки за деня на инцидента, полицаят разкрива: „Тя беше толкова фокусирана в гнева си, че нямаше никакъв смисъл. Тя искаше да разбере повече за перфектния ми живот. Но беше неписано правило, че няма да говорим за другите си партньори. Бяхме заедно 11 години и никога не е повдигала темата. Имаше граница между връзката ни и нормалните ни отношения“, разказва още мъжът.

 

Бремер твърди, че денят преди инцидента, Пери му изпратила стотици съобщения и той се притеснил, че медицинската сестра ще каже за връзката им на жена му. Полицаят обаче искал сам да каже на жена си и по този начин да сложи край на връзката им.

Пери и Бремер се скарали, тъй като любовницата разбрала, че полицаят има връзки и с други жени.

Източник: blitz.bg

Полицай Развод Убийство изневяра Клеър Пари Тимъти Бремер
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0