loading...
Начало | Анализи | Джендър е заклал българина насред Сиатъл (Нови, шокиращи разкрития за ужаса)

Джендър е заклал българина насред Сиатъл (Нови, шокиращи разкрития за ужаса)

Мъж, който иска да е жена, е обвинената в убийство на българина Станимир Цанков в Сиатъл. В понеделник прокуратурата в града повдигна официално две обвинения срещу 46-годишната Майкъл Лоуел Робъртс – за убийство от първа степен и нападение от първа степен. В обвинителния акт пише още, че тя е известна и с името си Джъстин Стефънсън и се идентифицира като жена, съобщава bg-voice.
Анализи 0 Прочетено: 41580 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Джендър е заклал българина насред Сиатъл (Нови, шокиращи разкрития за ужаса)

Мъж, който иска да е жена, е обвинената в убийство на българина Станимир Цанков в Сиатъл. В понеделник прокуратурата в града повдигна официално две обвинения срещу 46-годишната Майкъл Лоуел Робъртс – за убийство от първа степен и нападение от първа степен.  В обвинителния акт пише още, че тя е известна и с името си Джъстин Стефънсън и се идентифицира като жена, съобщава bg-voice. 

48-годишният Цанков беше намушкан миналата седмица при спор с Робъртс, която живеела в небостъргач в центъра на Сиатъл и управата решила да я изгони. Българинът работил като мениджър там. Според полицията Робъртс намушкала и 43-годишна колежка на Цанков. Жената обаче е в добро състояние.  Съдът в понеделник отмени и гаранцията за Робъртс от 3 милиона долара и по искане на прокуратурата я оставя в ареста, защото и двете обвинения носят потенциално наказание от доживотен затвор.   Полицията арестува жената след 6 часа, в които се беше барикадирала в апартамент в сградата. Според прокуратурата в Кинг каунти, щата Вашингтон, жената има и „психични проблеми“ и в системата на полицията в Сиатъл е записано, че има склонност към насилие.

Властите са били повикани малко преди 11:30 ч. миналата сряда след сигнал за намушкване. Инцидентът се случил в лобито на сградата – Centennial Appartments, която се намира на 4-о Авеню  в центъра на Сиатъл. Валентин Михайлов е и човекът, на когото позвъняват първо от самата сграда минути след инцидента. Той работи в същата компания и е един от най-близките приятели на Станимир. „Обади ми се неговата колежка Стефани, която също е ранена. Каза ми да звънна на жена му, за да й кажа, че е наръган, за да не чуе от някой друг“, каза за BG VOICE Михайлов.

Източник: Блиц

българин Убийство сиатъл станимир цанков джендър
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0