loading...
Начало | Анализи | Кървав инцидент разтърси Русе

Кървав инцидент разтърси Русе

Мъж почина, след като беше блъснат от пътнически влак в Русе. Влакът е идвал от Горна Оряховица и след кратък престой на Централната гара в Русе, малко след 20 часа е тръгнал за Разпределителна гара.
Анализи 0 Прочетено: 33264 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Кървав инцидент разтърси Русе

Мъж почина, след като беше блъснат от пътнически влак в Русе. Влакът е идвал от Горна Оряховица и след кратък престой на Централната гара в Русе, малко след 20 часа  е тръгнал за Разпределителна гара.

На броени метри от жп спирка „Товарна гара“ той е блъснал мъж, който е загинал на място, информира БНТ.  От БДЖ съобщиха, че "инцидентът е възникнал след неправомерно пресичане на железопътната линия".

Огледът на мястото продължи повече от два часа, през които движението на влакове беше спряно. Обстоятелствата около инцидента тепърва се изясняват.

Преди близо 2 години точно на същото място загина 13-годишно дете, след като беше блъснато от влак. Въпреки че е забранено пресичането, там редовно минават пешеходци. Само на 200 м, срещу транспортния портал на Русенския университет, има обезопасен жп прелез, където пък международният бърз влак от Букурещ блъсна възрастен мъж през март тази година.

Източник: Блиц

влак инцидент русе
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0