loading...
Начало | Анализи | Кирил Добрев скандално: Който ме подкрепи, беше заплашван и уволнен!

Кирил Добрев скандално: Който ме подкрепи, беше заплашван и уволнен!

Анализи 0 Прочетено: 10206 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Кирил Добрев скандално: Който ме подкрепи, беше заплашван и уволнен!

Кирил Добрев загуби изборите в БСП, но се оказва, че това се е случило по доста скандален начин!

БСП запази досегашния си лидер Корнелия Нинова, но явно това се е случило не по правилата. Кирил Добрев алармира във Фейсбук, че онези, които са гласували за него, са били обект за заплахи и уволнения.

„Уважаеми другарки и другари,
С края на 50-ия конгрес приключи и вътрешната кампания в БСП. Зная, че с явяването си на прекия вот поставих на изпитание много мои другари и приятели от цялата страна, които застанаха с лицата си зад мен. Само защото решиха да ме подкрепят, те станаха обект на натиск, заплахи, уволнения, сочене с пръст, изваждане от ръководства и всички управленски органи, та дори и на конгреса, който трябваше да бъде „обединителен“ и да се говори за „единство“. Въпреки това, продължаваме да сме заедно и екип.

Ще си позволя да цитирам думи, изречени преди 20 години от човек, когото обичам: “Не вярвам на измислени приятели, икономически магьосници и предварителни победители. Не вярвам, че някой може да замени демокрацията с метла, справедливостта със заповед, а свободата с насилие, и да успее. Демокрацията свършва там, където няма протегната ръка и свободен избор. Вярвам, че страданието ражда гордост, изпитанието – воля, а нападките на свои и чужди – вяра.”

Аз не предавам кауза, идея и приятели!
Продължаваме заедно!“ - написа Добрев в мрежата.

Източник: crimes.bg

Кирил Добрев
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0