Начало | Анализи | Слави Ангелов направи разтърсващи разкрития за нападението срещу него

Слави Ангелов направи разтърсващи разкрития за нападението срещу него

Анализи 0 Прочетено: 25956 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Слави Ангелов направи разтърсващи разкрития за нападението срещу него

Той представи и филма за трагичното гмуркане на Теодора Балабанова

„МВР и прокуратурата вложиха доста усилия. Може да се каже, че цялата картина на побоя е изяснена“. Това заяви Слави Ангелов в ефира на Нова телевизия по повод  нападението срещу него, което беше извършено през март тази година.

 

"Бях наказан за това, че съм си свършил работата. Това, което се случи на мен е нищо в сравнение с това, което се случи на Милен Цветков. Използвам случая да попитам защо убиецът му не е вече в затвора? Защо правосъдието в България е толкова бавно?”, пита журналистът.

 

Стана ясно още, че Слави Ангелов представя филм, който разказва за трагичното гмуркане на Теодора Балабанова – “233 метра между живота и смъртта”. На 24 септември 2017 г., Теодора и съпругът й Михаил се опитват да поставят два световни рекорда – за най-дълбоко гмуркане на двойка и на жена.

 

Опитът обаче завършва фатално. „Ще можем да видим цялото гмуркане, тъй като то е документирано с камери. Главните действащи лица са поддържащи водолази. Такъв тип дълбочинни гмуркания са много сложни. Газовете променят своите свойства в зависимост от налягането. Този въздух, който дишаме сега, на определени дълбочини, става токсичен.

 

За 8 минути слизаш, а излизаш за повече от 330. Трябва да се изплува много бавно. Това е така, защото трябва да се предпазиш от кесонна болест”, каза в ефира на „Здравей, България” Ангелов.

 

По думите му нещата са се объркали на 42-ия метър на връщане. Там газовете, които дишат, трябва да сменят през 3- 5 метра. Теодора започнала да става неадекватна и се нагълтва с вода. Малко хора знаят, че при аутопсията й се оказва, че тя е била болна от скоротечен рак. Оставали са й 2-3 месеца живот”, поясни журналистът.

И допълни, че се е запознал с мъжа й, защото е искал да разбере какво се е случило.

Източник: blitz.bg

нападение Слави Ангелов Милен Цветков Теодора Балабанова
общо: | показване:
Captcha


Оценка на новината

0