loading...
Начало | Анализи | Български граничар се обеси в килията си в Турция (Подробности за ужаса)

Български граничар се обеси в килията си в Турция (Подробности за ужаса)

50-годишният Тодор Стайков от Карнобат, който е служител на Гранична полиция, се е обесил няколко часа след като е бил задържан на територията на Турция
Анализи 0 Прочетено: 15876 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Български граничар се обеси в килията си в Турция (Подробности за ужаса)

50-годишният Тодор Стайков от Карнобат, който е служител на Гранична полиция, се е обесил няколко часа след като е бил задържан на територията на Турция с 16 килограма наркотици, пише flagman.bg. Според прессъобщение на Окръжна прокуратура Бургас, която в 13 ч. ще даде пресконференция, става въпрос за кокаин. Според хората в Карнобат, най-близките му, които в момента го погребват, ставало въпрос за марихуана – суха тревна маса. 

Трагедията в Карнобат е неописуема, тъй като Стайков бил една от най-популярните фигури – не само заради доскорошната му работа в КАТ-Бургас, но и заради частния му бизнес.

Допреди 5 години той бе домакин на КАТ и една от най-влиятелните фигури от вътрешността на този сектор.  След изтеглянето му той бе отворил сервизи за диагностика на автомобили в Бургас и Карнобат, използвайки влиянието си сред водачите на МПС. Оказва се, че в последните години той е бил служител на Гранична полиция, бил е нещатен сътрудник. На 4 септември Тодор Стайков преминава българо-турската граница край „Малко Търново”. Много бързо след това е арестуван на територията на Турция. Отведен е в арест, където обаче е открит мъртъв – обесен в килията си. 

Стайков е започнал работа за Гранична полиция, за да ползва служебната заетост като муле на наркотрафиканти.

Източник: Блиц

тодор стайков
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0