loading...
Начало | Анализи | Кирил Добрев: Дори и при оставки промяна може да няма!

Кирил Добрев: Дори и при оставки промяна може да няма!

Анализи 0 Прочетено: 9828 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Кирил Добрев: Дори и при оставки промяна може да няма!

Кирил Добрев застава плътно зад протестите и е на мнение, че промяната в държавата трябва да бъде цялостна, като се започне с оставките на Бойко Борисов и Иван Гешев и се мине през реформа в съдебната система!

На 12 септември Кирил Добрев ще влезе в битка за председателския пост на БСП. Основната кауза, зад която застава в своята предизборна кампания, е свързана с обединението и единството на партията.

„Да преглътнем обидите, които сме си разменяли през годините, да преглътнем и личното си его и да протегнем ръка особено към новото поколение политици”, каза Добрев.

Разбира се, за да успее БСП да се възроди, е нужно и ГЕРБ да си отиде от властта, смята той.

„Нужни са спешни мерки – незабавна оставка на правителството, оставка на главния прокурор и най-важното – да се намери начин съдебната система да работи по други правила. Изпадаме в ситуация, в която дори да има оставки, има опасност изборът да бъде проведен по същия начин и реално да няма промяна. Тогава вече рискуваме да загубим цялото това поколение, което е в момента на улицата и което много лесно може да си намери работа извън пределите на България.“ – смята Кирил Добрев.

Източник: flagman.bg

Кирил Добрев
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0