loading...
Начало | Анализи | Ботьо Ботев с разкрития по мистериозния случай с Янек Миланов

Ботьо Ботев с разкрития по мистериозния случай с Янек Миланов

Анализи 0 Прочетено: 14616 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Ботьо Ботев с разкрития по мистериозния случай с Янек Миланов

Той подчерта, че е подходено грешно още в самото начало

Криминалистът и бивш директор на отдел "Убийства" в МВР – Ботьо Ботев, направи интересен коментар по случая с мистериозно изчезналия Янек Миланов. 

 

Той бе категоричен, че ситуацията е твърде сложна. „Грешно е подходено от самото начало на случая. Имаме предварителна информация за действия, които са престъпни. Говоря за първоначалния етап, преди да стане събитието. Има особености в отношенията заподозрян - пострадал. Доколкото знам са подавани сигнали, но не е отреагирано", уточни той.

 

"Виждам подценяване на ситуацията и недостатъчна оценка на данните и това, което се е случило. Тук в този случай се касае за личност, известна в града със своите действия. Би трябвало да се походи съвсем професионално", каза Ботев.

 

"По време на самото издирване на Янек е била грешна оценката още в първоначалния етап, че се касае за отвличане. Още в онзи момент трябваше да се мисли за най-лошото, че човекът е бил убит", уточни криминалистът.

 

"Мисли се, че, когато липсва труп - няма убийство, но не бива да се подхожда така... Следя случая. Категорично не трябва да се мисли за нищо друго освен за най-лошото. Дано не съм прав, но мисля, че е така", каза още той.

 

Припомняме, че 43-годишният Янек Миланов е в неизвестност от 31 юли след среща с бивш гард на Братя Галеви. 

Източник: blitz.bg

Ботьо Ботев Дупница Убийство Янек Миланов
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0