loading...
Начало | Анализи | Бойко Борисов похвали нашето метро с много силни думи!

Бойко Борисов похвали нашето метро с много силни думи!

Анализи 0 Прочетено: 18900 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Бойко Борисов похвали нашето метро с много силни думи!

Бойко Борисов смята българското метро за метро на топ европейско ниво!

Премиерът Бойко Борисов не само не мисли за оставка, но и смята, че той и партията му са свършили чудесна работа през последните 11 години. Това стана ясно на заседание на Министерски съвет днес.

От днес пускаме в движение третия лъч на метрото. Трасето от бул. „Владимир Вазов“ до „Красно село“ е 8 километра. По него са изградени 8 нови, модерни и красиви станции, на които са поставени и стъклени прегради срещу инциденти, които ще разделят пероните и влака“, това заяви премиерът Бойко Борисов на заседанието на Министерския съвет.

„С огромни инвестиции само за 11 години дължината на метрото се увеличи с близо 40 км. Нашето метро е най-красивото и най-евтиното в Европа. Цял подземен град и лесна връзка между всички точки на София.

Строим еднакво качествено както в Европа, но за много по-ниска цена. Затова като някой ми заговори за корупция в България – аз му показвам метрото.

Това бе най-трудната отсечка на подземната железопътна линия в столицата. По сложни терени се строят и Южната дъга на София, магистралите „Хемус“, „Струма“ и „Европа“ и газопроводите.

Но ние няма да се откажем. Защото нашата сила е в действията. Останалите могат само да говорят.

Затова преди нас имаше само 10 км метро и магистрала до Правец.

Призовавам всички да пазят и ценят новата придобивка, защото тя не е даденост“, каза Борисов.

Източник: blitz.bg

Бойко Борисов
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0