loading...
Начало | Анализи | Великотърновското село Ресен е в шок

Великотърновското село Ресен е в шок

Анализи 12 Прочетено: 18522 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Великотърновското село Ресен е в шок 39-годишният Николай Кочев, снимка: "Флагман"

Дано този път справедливостта възтържествува

Великотърновското село Ресен е в шок.

 

Населеното място потъна в скръб заради смъртта на 39-годишния Николай Кочев. Младият мъж почина внезапно на работното си място на 20 август, а близките му са категорични, че има опит да бъде прикрита причината за трагедията, съобщава Флагман.бг.

 

Според съдебно-медицинската експертиза и данните от аутопсията на тялото на Николай, сърцето му буквално се е пръснало за секунда от токов удар. Почернените близки настояват за справедливост и се молят институциите да си свършат работата, така че да не се случат и още трагедии в неизправната кухня на заведението, в което е работел младият мъж.

 

Братът близнак на Николай – Жельо Кочев, който в работи в Ирландия, проговори за случилото се. Двамата са синове на уважавания бивш началник на водолазите в Бургас – Неделчо Кочев, който през 1992 г. загина при нещастен случай по време на лов в Странджа, улучен от рикоширал куршум.

 

„Семейството ни е съсипано, след черната вест, че брат ми е починал уж от инфаркт на работното си място в бургаския ресторант „Resen Lodge guest house“. Оказа се токов удар поради неизправност в електрическата инсталация в кухнята на този обект. Собствениците, които са холандци, са опитали да скрият истината за случилото се, като са заявили ,че брат ми е починал вследствие на сърдечен удар.

 

Брат ми никога не е имал здравословни проблеми и резултатите от аутопсията го доказаха. Криминалистите, които са дошли на обекта, са установили, че контактите са окъсявали и по кухненските уреди е протичал ток. Съдебната експертиза на тялото на брат ми е доказала, че е бил убит от токов удар. В момента това заведение все още работи и аз се опасявам това да не се случи и на друг от персонала“, заяви съкрушеният брат Жельо Кочев.

 

И майката на Николай – Лазарина, разполага с документи, доказващи причината за смъртта на сина си. През март месец тази година той си дошъл да помага по ремонт на семейната къща в село Ресен и смятал да се връща в Ирландия, където заедно с брат си дълги години вадели хляба си като готвачи в реномирани заведения.

 

„Холандците, които са собственици на хотела с ресторант в селото ни, разбрали, че идва млад човек с опит като готвач, който владее западни езици. Извикаха го на интервю и на втория ден му казаха да започне работа. Той много се зарадва, защото искаше да остане в България, да си подреди живота и с приятелката му да създадат семейство. Според него това беше много добра възможност.  

 

Ники ходеше с желание на работа в тази кухня, но за 20 дни ми го погубиха. Когато го е взел холандецът, обещал да му направи трудов договор, но за цялото това време той така и не подписа. На 20 август отиде нормално на работа, аз също – логопед съм във Велико Търново. Още бях там, когато полицай ми се обади и ми каза, че както стоял на работа синът ми Николай паднал и починал. Брат ми веднага отиде на мястото, отидоха и още свидетели.

 

Извикали са лекаря, който само е установил смъртта. Направи се аутопсия и съдебният лекар каза, че е токов удар. След като е паднал, синът ми е счупил и черепа си. След смъртта на Николай е идвала комисия за ел. инсталацията. Установено е нарушение, неправилно поставени кабели под машините за готвене, неизправни щепсели и контакти. Вървяло е ток по масите, където Ники трябваше да реже продуктите.

 

Когато е паднал, в обекта е имало само една сервитьорка, която чула, че пада нещо, веднага е отишла и го е намерила. Искала да му окаже първа помощ, но видяла кръвта от главата, уплашила се много. Веднага след това е изгонена от работа, за да не може да бъде свидетел. Помещението, което е определено за кухня, е 2 на 2, пълно е с печки, с маси за готвене.

 

Няма къде да се обърне човек. Казах му да не ходи да работи, защото там се сменят сервитьори и готвачи без договори. В момента тече разследване и собствениците на хотела подкупват служители, които са работили там, да дават фалшиви показания“, заяви майката на Николай – Лазарина Кочева, която иска само едно – да предотврати нова смъртоносна трагедия в кухнята, която погуби сина й.

Източник: blitz.bg

Бургас ресторант токов удар Николай Кочев село Ресен холандци „Resen Lodge guest house“
avatar
Georgeyal 2020-10-14 15:15:09
п»ї
Получать плату за посещение сайтов — это утопия? Нет, если речь о CryptoTab — первом в мире браузере со встроенными функциями майнинга. Никаких вложений и затрат. Попробуйте сами! https://cryptotabbrowser.com/5703690


https://cryptotabbrowser.com/landing/31/5703690

https://clck.ru/QAzXi
avatar
Georgexga 2020-10-14 04:51:28
https://clck.ru/QB2Ek

Раньше пользователи CryptoTab PRO могли торопить майнинг только присутствие помощи функции Cloud.Boost. Мы решили начинать дальше и предоставить вам доступ к новейшей опции Super.Boost, чтобы вы зарабатывали больше — и быстрее! Оцените преимущества сверхскоростного майнинга с расширением Super.Boost, доступным в PRO-версии Android приложения.
Используйте разом маломальски ускорений Super.Boost и увеличьте общую прыть майнинга на всех ваших устройствах с включеннойй функцией Cloud.Boost. https://clck.ru/QB2Ep

Например, скорость вашего устройства — 100H/s, с Cloud.Boost X10 живость составит уже 1000H/s. А с двумя дополнительными ускорениями Super.Boost +80% и +60% суммарная скорость майнинга довольно равна 2400H/s (1000H/s + 1000H/s*0,8 + 1000H/s*0.6 = 1000 + 800 + 600).
Скачай CryptoTab PRO и открой чтобы себя сверхбыстрый майнинг! http://bit.ly/2GbLNeE


Устанавливая PRO-версию Android-приложения помимо опции Super.Boost, вы также получите расширенный коллекция функций:
Cloud Expel — часто ускоренный майнинг
Занятие SDP: сервер-зависимый майнинг не тратит заряд батареи
Быстрый доступ к кабинету для хранения и вывода криптовалюты
Неограниченное мера подключённых удалённых устройств
Обновление баланса единожды в 10 минут
Неограниченный нравоучение средств через 0.00001 BTC
Отдельные профили ради разных пользователей
Защищенный профиль ради публичного Wi-Fi
Приоритетная техническая помощь
Адаптивная новостная лента
Никакой надоедливой рекламы
Специальные промо-материалы и распродажи
Майнинг на мобильных устройствах опять никогда не был таким быстрым! Скачай Android-приложение, включи Cloud.Boost и открой для себя суперскоростной майнинг с функцией Super.Boost.
Перейти сообразно ссылке: https://clck.ru/QB2HB

@Crypto_Good
avatar
edurdog 2020-10-09 19:53:03
http://bit.ly/2sdUrWH - РЕФЕРАТЫ


Наша команда выручает студентов с 2015 года. В процессе борьбы с невероятно сложными предметами и хитрыми преподавателям мы смогли помочь более чем 5000 клиентам.

Мы стремимся оказывать услуги наивысшего уровня и поэтому стараемся улучшить каждую деталь нашей работы: авторы проходят тестирования и пробный период, с менеджерами проводится ежемесячное обучение по общению с клиентами, и техническая доработка сайта не прекращается ни на секунду.

Мы беремся за все предметы и все типы работ. Также мы с радостью выполним доработки уже готовой работы или напишем самые трудные разделы. Наша цель – это максимально упростить обучение в ВУЗе и сделать его спокойным.

Мы работаем без офиса, хоть и имеем официальную регистрацию. Это дает нам возможность избежать лишних затрат и как результат наши цены доступные для всех студентов.

Быстрое развитие компании связано с большим процентов довольных клиентов, которые рекомендуют нас своим одногруппникам и знакомым из других университетов.

С начала 2015 года мы запустили систему вознаграждений за такие рекомендации и уже выплатили 200000 рублей. Эти деньги могут были использованы для заказы новых работ.

Мы продолжаем развиваться и оказывать услуги высокого уровня. Надеемся, что вы оцените наши старания!
<a href=http://bit.ly/2sdUrWH>РЕФЕРАТЫ</a>
avatar
JamesReerb 2020-10-09 16:51:46
https://t.me/XrumerSeo - Размещение объявлений на досках объявлений
https://t.me/XrumerSeo - Parsing
avatar
JamesReerb 2020-10-08 06:49:28
https://t.me/XrumerSeo - Профили на форумах
https://t.me/XrumerSeo - Seo website promotion
avatar
Howardfoeda 2020-09-25 14:34:53
Отличный сервис обратных ссылок - https://t.me/seo_promo
avatar
Elijahevism 2020-09-22 06:58:45
Энергичный бандаж GenuTrain стабилизирует сустав, оказывает анальгетическое действие и содействует больше стремительной реабилитации и поправления подвижности колена. Ортез предуготовлен для энергичной поддержки коленного сустава, его действие проявляется во время движений. При этом создается компрессия и происходит массаж мягких тканей за счет материала анатомической вязки и интегрированной кольцевидной вставки Омега.
Заказать со скидкой тут: https://bit.ly/33NnBei
avatar
StatReawl 2020-09-19 04:35:28
Свитшот

http://merchprint.ru/zhenskiye-tolstovki/tolstovki-podvodnyy-ohotnik-1218142 - Свитшот
Старая цена - 3199
Новая цена - 1899
avatar
LewisSlorn 2020-09-18 22:43:12
Закажите кредитную карту сейчас — бесплатно доставим завтра!
Выгодно приобретай кредитную карту:

11,99% минимальная процентная ставка
Получить карту: https://bit.ly/3ccGnPX
Наша лучшая кредитная карта:

Бесплатная доставка - Оставьте заявку на карту сегодня, и мы бесплатно доставим её уже завтра.
Получить карту с выгодой https://bit.ly/3ccGnPX
avatar
Bobbymipap 2020-09-18 06:54:13
Только самые лучшие и действенные методы и методы продвижения
https://t.me/seo_promo - Parsing
1 2 next общо: 12 | показване: 1 - 10
Captcha

Оценка на новината

0