loading...
Начало | Анализи | Това е красавицата, която изгуби живота си при инцидента край Балчик

Това е красавицата, която изгуби живота си при инцидента край Балчик

Анализи 0 Прочетено: 14994 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Това е красавицата, която изгуби живота си при инцидента край Балчик

Оставя сираче 5-годишния си син

27-годишната красавица Андрияна е загиналата млада жена при трагичния инцидент с джет край Балчик, пише Про Нюз Добрич.

 

Всички приятели и познати на младата жена са потресени от трагичната й и ненавременна смърт. Момичето е модел, бивша танцьорка. Носителка е на множество награди за красота. Неотдавна заслужи титлите „Топ лица“ на Добрич и на Балчик. Предстояло й да участва и в конкурса в Каварна. Дефилира и на последното издание на Модна фиеста в Албена.

 

„Цялото село е в шок от тази смърт на млад човек“, каза кметът на Сенокос Красимир Георгиев. Той съобщи, че жителите на селото събират пари за погребението, за да може да се подпомогне семейството, което нямало големи възможности.

 

Андрияна живеела в Сенокос с баща си и детето си – 5-годишно момченце. Била е самотна майка, а детето ходело на детска градина в селото.

Сигналът за произшествието е подаден на телефон 112 около 18 часа на 22 август.

 

Джетът се е движил в морето източно от централния плаж в Балчик. Красимир Н. /47 г./ е управлявал собствения си джет, на който се е возела младата А.Б. Машината попада на далян с рибарски мрежи, който не е бил обозначен. При преминаването през даляна жената пада от джета и загива на място. Мъжът също е пострадал, настанен е в болница. Животът му е извън опасност.

Източник: blitz.bg

инцидент смъртен случай Блачик джет далян
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0