Начало | Анализи | Французин изправи Балчик на нокти

Французин изправи Балчик на нокти

Анализи 0 Прочетено: 33264 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Французин изправи Балчик на нокти

Заселил се е в България през юни 2018 г.

63-годишен мъж от Франция е предаден на съд с обвинителен акт на Окръжната прокуратура в Добрич.

 

Той е обвинен за многократни блудствени действия, извършени с малолетни момиченца. Повдигнатото му обвинение е и за създаване на порнографски материали с тяхно участие и държане на такива файлове в карта-памет и външна преносима памет, пише "Нова". 

 

Мъжът е пенсионер. Заселил се е в България през юни 2018 г. В началото се настанил в хотел в Балчик, а месец по-късно наел къща в село, близо до града. Там се запознал с българско семейство, което започнало да му помага в домакинството срещу заплащане. Така се запознал с племенничките на мъжа, на възраст между 9 и 11 година.

 

Разхождал ги с автомобила си до Балчик, Добрич и Варна. Понякога водел децата на кино, делфинариум и ги черпил в заведения. Така момиченцата започнали да гостуват и в къщата му. При срещите им децата понякога били придружавани от семейството, но често 63-годишният французин ги вземал с автомобила си и оставали насаме.

 

През коледната ваканция на 2019 година посещенията на децата в дома му зачестили. На 2 януари той извършил с три от децата действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление, като ги опипвал по гърдите и половите органи. Същото се повторило и на 4 януари с две от децата, и на 5 и 6 януари.

 

В периода от 2 до 5 януари подсъдимият французин в условията на продължавано престъпление заснел с дигитален фотоапарат порнографски материал с едно от 11-годишните деца.

Продължил да снима порнографски материали и с другите деца в следващите дни.

 

Престъпните действия на французина станали известни на учителка на децата, пред която едно от тях разказало за случващото се в селската му къща.

Тя споделила това с директорката на училището, която подала сигнал в полицията. При претърсване в дома са намерени и файлове с порнографски материали с лица от женски пол, които изглеждали като непълнолетни.

 

Той има криминална регистрация във Франция за отвличане на малолетно лице, без използване на измама и насилие и за подкупване на непълнолетно лице. Предстои делото срещу Ерик Ж. да бъде насрочено за разглеждане в Добричкия окръжен съд.


Източник: blitz.bg

блудство България Франция Балчик
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0