Начало | Анализи | Извънредни новини за гнусното убийство на Венко Лудия

Извънредни новини за гнусното убийство на Венко Лудия

Анализи 0 Прочетено: 27468 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Извънредни новини за гнусното убийство на Венко Лудия

Работата по случая продължава

От МВР съобщиха извънредни новини за гнусното убийство на Венко Лудия.

 

Изплували още зловещи подробности по случая с жестокото убийство, което срази Врачанско.

 

Вчера стана ясно, че тялото на 40-годишния Венко Лудия бе намерено в мазе с отрязан и натъпкан в устата полов орган. Малко по-късно бе съобщено, че за зверството са арестувани двама души, а трети се издирва.

 

Сега от МВР излязоха с още разкрития за зверството.

„Трима жители на село Търнава, община Бяла Слатина са задържани като съпричастни в убийството на 40-годишен мъж от същото село, извършено на 06.08.2020г. в селото“, съобщиха от ОДМВР - Враца. И тримата задържани имат криминални прояви от различен характер. 

 

Двама от тях са на възраст 26 години, третият е 18-годишен. Криминалисти от сектор „Противодействие против личността“ към ГД „Национална полиция“ , сектор „Експертно-криминалистична дейност“- ГДНП и колегите им от ОДМВР-Враца продължават работата по изясняване на обстоятелствата довели до извършеното престъпление.

 

Междувременно се разбра че убийците и жертвата им се събрали миналия ден, за да пушат трева и да пият алкохол. На този етап не е ясно какво е отключило агресията им към техния приятел, за да му отрежат пениса, да му го набутат в устата, след което да му прережат гърлото.

 

В момента аутопсия уточнява конкретните причини за смъртта на Вени Лудия. Запознати коментират, че кървавото престъпление е разкрито за толкова кратко време благодарение на служителите на МВР, които отлично познават своя район и контингента.

Източник: blitz.bg

криминалисти Убийство Венко Лудия разкрития
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0