loading...
Начало | Анализи | Кирил Добрев: Силно се надявам до изборите в БСП членовете да не намалеят още повече!

Кирил Добрев: Силно се надявам до изборите в БСП членовете да не намалеят още повече!

Анализи 0 Прочетено: 18774 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Кирил Добрев: Силно се надявам до изборите в БСП членовете да не намалеят още повече!

Кирил Добрев е убеден, че БСП трябва да бъде единна и каквото и да стане на 12 септември, трябва да се бори за първото място на парламентарните избори!

На 12.09.2020 г. ще стане ясно дали "Българска социалистическа партия" ще има нов лидер. Кирил Добрев засега се очертава като основния претендент да свали Корнелия Нинова.

„В своя доклад пред НС февруари месец обявих, че според подадените списъци от общинските организации на БСП, членовете на партията са 83 848. Днес председателят на вътрешнопартийната ни комисия по избора Емил Войнов потвърди, че членовете ни са над 80 хиляди. Силно се надявам няколко дни преди избора да не разберем, че COVID 19 и “отливът“ на социалисти са нанесли непоправима щета върху броя. Не става по-силна една огранизация, когато членската маса “намалява”, дори това да е в изгода на нечий избор. На 12 септември, над 80 хиляди членове на БСП ще могат да упражнят правото си да избират председател и след това заедно да тръгнем на поредна битка – парламентарните избори.“ – написа Кирил Добрев във Фейсбук.

Източник: facebook.com

Кирил Добрев
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0