loading...
Начало | Анализи | Кирил Добрев предаде личен опит на младите! (СНИМКИ)

Кирил Добрев предаде личен опит на младите! (СНИМКИ)

Анализи 0 Прочетено: 15120 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Кирил Добрев предаде личен опит на младите! (СНИМКИ)

Снимкова галерия

Кирил Добрев вярва в младите и че в тях е спасението на България!

"Уважаеми другари и другарки,
Скъпи приятели,
Съученици и връстници на моя син,
Имал съм толкова много участия по различни форуми и най-много съм се притеснявал, когато заставам пред критична аудитория. А няма нищо по-критично от #младия #човек, защото той усеща с всяка своя клетка, когато някой е застанал пред него просто про форма. Усещам го всяка вечер, когато си говорим със сина ми. Затова днес няма да ви говоря за партийни документи и стратегии.
Ще ви кажа няколко думи за политиката като емоция, защото всеки един, който се занимава с политика, трябва да я носи в себе си. #Емоцията понякога е добър съветник, понякога не. Казвам ви го от личен опит.
Покрай първи май се сетих за една история, която бях чел. Действието се развива в далечната 1974 година, в Англия, когато започват снимките на „Междузвездни войни“. Режисьор на филма е Джордж Лукас и всичко е вървяло чудесно, само едно е било странно за него – почивките за чай. Ей така, снимат си сцена и по средата всички спират, защото е дошло време за чай.
Разказвам ви всичко това, защото почивката за чай е символ на правата на #работниците. Нейното начало тръгва от усещането за справедливост, от мирогледа, че има нещо по-ценно от мотива за печалба.
Пожелавам ви от сърце да бъдете емоционални хора. Когато тръгнахме да правим Младежкото обединение, имаше няколко организации в #БСП и бяха много емоционални времена. Лошата новина е, че не се правеха видео записи, за да ги пускаме по медиите, но пък добрата новина е, че всички, с които спорехме, все пак не изгубихме усещането, че сме в един #отбор.
Пожелавам ви от сърце да бъдете искрени и емоционални, така ще бъдете винаги млади. Благодаря ви!"
Източник: Фейсбук

Източник: crimes.bg

Кирил Добрев
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0