loading...
Начало | Анализи | Нинова игнорира подписите на Кирил Добрев и компания, за да наруши устава на БСП!

Нинова игнорира подписите на Кирил Добрев и компания, за да наруши устава на БСП!

Анализи 0 Прочетено: 15120 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Нинова игнорира подписите на Кирил Добрев и компания, за да наруши устава на БСП!

Кирил Добрев и хората, които мислят като него, опитаха да вземат важни решения за БСП, но бяха спрени от Корнелия Нинова!

Заседанието на Националния съвет на БСП бе определено от Корнелия Нинова за нелегитимно, тъй като няма необходимия кворум от хора за взимане на репения (93). На заседанието бяха преброени 85 души, макар извън залата да останаха сигурно още толкова.

В крайна сметка Нинова разпусна заседанието и го обяви като опит за осъществяване на лични интереси. По този начин тя намекна, че нейната вътрешна опозиция в лицето на Кирил Добрев, Красимир Янков, Сергей Станишев и др. й готвят преврат.

Законът обаче казва друго нещо, защото за свикване на НС роля играят и подписите. А такава подписка бе събрана още преди дни, пише „24 часа“.

„По устав Нинова е длъжна да свика Национален съвет, ако има нужните подписи. Тя избра да не го свика, но в случая може да има и без нейното съгласие.“, разкри Антон Кутев.

Мнозина виждат в действията на Корнелия Нинова опит да спре дейността на Кирил Добрев и да го злепостави преди изборите в БСП, които ще са в началото на есента.

Източник: 24chasa.bg

Корнелия Нинова Кирил Добрев
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0