loading...
Начало | Анализи | Кирил Добрев иска БСП да обсъди ситуацията с президенството!

Кирил Добрев иска БСП да обсъди ситуацията с президенството!

Анализи 0 Прочетено: 12222 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Кирил Добрев иска БСП да обсъди ситуацията с президенството!

Кирил Добрев смята, че БСП трябва да се обедини и да заема позиция по случая с нахлуването на прокуратурата в президентството!

Подписка на „Позитано 20“ върви от неделя насам. В нея се иска Националният съвет на БСП спешно да се събере, за да обсъди обстановката в страната след нахлуването на прокуратурата в президентството, пише „24 часа“.

Сред инициаторите на подписката е Кирил Добрев, който е сочен за бъдещият лидер на БСП. Красимир Янков и Валери Жаблянов, които също са кандидати за поста на Корнелия Нинова, също подкрепят подписката.

Иска се не само да се обсъди акцията в президентството, но и бъдещето на БСП. Как партията-майка може да стане отново реална алтернатива на ГЕРБ. Освен това трябва да се обсъди и начинът на избор на партиен лидер.

Опозицията на Корнелия Нинова настоява тя да предостави отчет за това как са изхарчени парите на БСП за миналата година. Нинова обаче е извършила нарушение, като е представила финансов отчет пред Сметната палата, но по вътрешнопартийните правила тя първо трябва да го представи пред Националния съвет на БСП и той да го одобри.

Източник: 24chasa.bg

Кирил Добрев
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0