loading...
Начало | Анализи | Депутатът Гърневски: Радев застава на страната на човек с 19 обвинения!

Депутатът Гърневски: Радев застава на страната на човек с 19 обвинения!

Анализи 0 Прочетено: 16002 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Депутатът Гърневски: Радев застава на страната на човек с 19 обвинения!

Борисов даде знак с министерските оставки, че слуша структурите, а коалицията има волята да завърши своята програма за този мандат. Това заяви в сутрешния блок на БНТ депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски. 

"Днес ще има нови мерки срещу пандемията и икономическите последствия. Ще бъдат облекчени социално слаби хора и най-уязвимите в ситуацията", разкри още той. 

"Едната група на протестите, начело с Радев, са превратаджии. Другата част са маргинални "партийки", подпомагани от ултраси, които искат да окървавят протеста. Третата група са интелигентни хора, които искат някаква промяна, но нямат формулировка на желанията си", допълни Гърневски. 

"Предателство към народа е да искаш оставка, докато се обсъждат мерки за спасяване на хората и икономиката през зимата", допълни той по темата.

"Демокрацията не става с куршуми, счупени бутилки и хвърляне на боклуци", категоричен бе депутатът от ГЕРБ. 

"Радев няма отговорна позиция - вдига юмрук, призовава към метеж, застава срещу демокрацията и на страната на човек с 19 обвинения (б.а. Васил Божков, избягал в Дубай), каза Гърневски.

"Протестиращите не могат да избистрят желанията си, а трябва. Така ще седнат с управляващите, за да се решат проблемите", разкри народният представител на ГЕРБ. 

"Самият Герги Гергов заяви, че не може да преброи милионерите в Националния съвет на БСП, а те искат "мафията вън". Комунистическата номенклатура създадоха олигарсите, а тези хора искат "да си върнат държавата", която разграбиха", каза Спас Гърневски.
"Третият мандат свърша скоро, след петия мандат на ГЕРБ България ще е правова и европейска държава", завърши депутатът от ГЕРБ. 

Източник: novini.bg

Спас Гърневски
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0