loading...
Начало | Анализи | Политолог: Ако Радев поеме държавата, няма да промени нищо!

Политолог: Ако Радев поеме държавата, няма да промени нищо!

Анализи 0 Прочетено: 20538 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Политолог: Ако Радев поеме държавата, няма да промени нищо!

Оставките на никого не вършат работа и не решават никакви проблеми, защото никой не ги иска. Искат се предсрочни избори, но те няма да се извършат скоро, нужно е технологично време за тях. Това заяви политологът Стойчо Стойчев в предаването „Още от деня“ по БНТ.

"Наблюдава се безпътица. Гласуваните министерски оставки не променят нищо. Протестът се износи. Въпросът е кой ще олицетвори новия вид политика“, коментира политологът Христо Панчугов.
"Нинова и Радев не са фигурите, които ще донесат исканата промяна в България. Те са продукт на Прехода. Голямата битка, която те водят е да се махне Бойко Борисов, за да дойдат те“, подчерта Стойчев.

„Разнородността на протеста е проблем. Единственото ясно формулирано искане е за подаването на оставка. Големият проблем идва на другия ден. Тези хора, които са на протеста ще се пръснат всеки в своята листа“, посочи Стойчо Стойчев. Според Панчугов президентската институция е единствената, която се ползва с доверие.

„Румен Радев не използва конституционните си правомощия. Той само излиза и говори и нищо. Президентът е активната опозиция в момента. Качествените хора трябваше да променят партиите отвътре. Очевидно няма разумен аргумент, който да налага да се правят предсрочни избори. Това е заяждане и липса на здрав разум“, даде оценката си Стойчев.

Източник: novini.bg

Румен Радев Стойчо Стойчев
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0