Начало | Анализи | Проф. Христова: Записът и снимките с премиера са нагласени!

Проф. Христова: Записът и снимките с премиера са нагласени!

Анализи 0 Прочетено: 32256 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Проф. Христова: Записът и снимките с премиера са нагласени!

Истината е, че хората се отвратиха от нивото на комуникация в политиката. Няма нова политическа партия, няма нов политически играч, няма и стар политически играч, които да са взели дивиденти от това, което става – поради и тази причина хората все по-често отказват да гласуват, защото не се припознават в тези лица. Това коментира в студиото на сутрешния блок на bTV политическият психолог проф. Антоанета Христова.

,,Тези колажи и записи от последните дни изглеждат толкова нескопосани, сякаш са правени от хора, които тепърва започват да се занимават с колажи, скици, карикатури. Защо става това нещо? Първата причина е, че нямат добра професионална подготовка, но това обяснение е твърде елементарно. Когато новите политически играчи са искали да влязат във властта в средата на миналия век в западните демокрации, те са правили нещо важно – влизали са в хиляда къщи, разговаряли са с 3000 души и са разбирали къде е проблемът. Разви се светът, влязохме в информационните технологии.  Докато при нас този, който иска да вземе властта, изглежда като субект, който не познава избирателите си'', обясни проф. Христова.

За жалост има лоша реклама и именно на това се базира този вид колажно упражнение. Никога до този момент не сме виждали премиера в ситуация, в която да бъде уязвен, а това е лоша реклама, коментира тя снимките от спалнята на премиера Бойко Борисов.

,,Откакто Румен Радев е президент, има много тежък сблъсък между президентството и правителството. Сблъсък, който в един момент избива някъде и това се случва, когато единият се чувства притиснат и мога да кажа, че това е президента Радев, защото ситуацията с коронавируса го хвърли в режим на изчакване. Премиерът пък акумулира позитив от тази ситуация, а Радев остана някъде встрани. Така че и в двамата има достатъчно интерес да се посочи линията на враждуване и тя да бъде изнесена на преден план'', каза още политическият психолог.

Борисов е убеден, че няма причина да подава оставка, тъй като има доста основания да се чувства горд през последните години, обясни накрая проф. Христова.

Източник: novini.bg

Бойко Борисов Антоанета Христова
общо: | показване:
Captcha


Оценка на новината

0